Trendul tribal

Trendul tribal
  calendar_month        
Pentru a avea o tinuta din stilul tibal trebui sa incorporezi elemente africane si asiatice.

Lasa in garderoba ta sa patrunda cateva accente din viata salbatica facand loc pieselor vestimentare cu animal print. Dungile alb-negru de zebra si bulinele cu forma asimetrice galbui-maronii de girafe sau leopard sunt foarte hot. Mai poti incerca si hainele cu modele care imita pielea de sarpe, cea de leopard sau petele de ghepard.
Revitalizeaza-ti garderoba prin introducerea unor culori care-ti iau ochii precum fuchsia, violet, oranj electric, rosu aprins sau verde smarald. Modelele tinutelor in culori energice ar trebuie sa fie abstracte si extra large.

80054.jpgAdauga o savoare etnica garderobei de vacanta printr-o rochie, o bluza sau o esarfa cu un print exotic afircan sau asiatic. Cauta piese vestimentare gen kente, imbracaminte foarte colorata, specifica poporului Ashanti. Fiecare culoare de pe aceste haine inseamna ceva. De exemplu, albastru este armonie, galben bogatie si alb purificare.

Look-ul tribal poate fi obtinut si prin accesorizarea cu pene si margele. Bijuteriile trebuie sa fie din lemn, colierele si bratarile masive, iar cerceii sa fie rotunzi si mari. Pe cap puteti purta o palarie din paie sau un turban precum femeile africane.

Cand iti cauti o rochie mai aparte inspira-te din kimono-urile asiaticelor sau sari-urile indienelor. Matasea, culorile puternice si broderiile iti vor da un look unic si sofisticat care te vor pune in afara multumii.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cum l-am luat.
  • person

    "faceti si voi ,ce am facut eu...e fun."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right