Trenduri inselatoare

Trenduri inselatoare
  calendar_month        
Adu-ti la zi garderoba ghidandu-te dupa aceste recomandari.79842.jpgAsa da Poarta hainute cu imprimeuri exotice doar daca ai o silueta potrivita. Culorile folosite vor fi olive, bronz si nuante de pamant. Poarta o fusta cu o palma deasupra genunchiului, subliniaza talia si fii sexy purtand tocuri.


Asa nu Nu te imbraca ca un vanator. Nu combina kaki-ul cu bejul si in nici intr-un caz nu purta pantaloni de camuflaj cu vesta de pescar.Asa da Poarta pantalonii scurti la fel cum porti o fusta. Acestia ar trebui sa fie cu o palma deasupra genunchiului si combinati cu un top in A.


Asa nu Uita de pantalonii largi cu buzunare, de tenisi si hanorace. Aceste piese vestimentare sunt de mers la padure.79844.jpgAsa da Ar trebui sa porti doar o piesa vestimentara intr-o nuanta metalica, un top de exemplu. Cel mai bine ar fi sa te accesorizezi cu un obiect usor metalizat, cum ar fi o poseta sau un lantisor.

Asa nu Evita bling-bling-urile din cap pana-n picioare. Nu-ti lua poseta aurie cu topul argintiu si cu balerinii sclipiciosi.79843.jpgAsa da Totul sta in material. Opteaza pentru hainele din bumbac sau in.

Asa nu Lasa deoparte orice detalii prea trendy, cum ar fi rochiile din sifon, diamantele
false, posetele fake-uri sau tocurile monumentale. Toate acestea creeaza un look ieftin.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Fondurile structurale si dezvoltarea economica
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Rochie Otilia 51
Shop Ele.rochevron_right