Un designer roman la Casa Alba - Maria Lucia Hohan

Un designer roman la Casa Alba - Maria Lucia Hohan
  calendar_month        
Presedintele Obama sarbatoreste astazi implinirea varstei de 50 de ani.

In buna traditie de la Casa Alba, cei mai apreciati artisti americani au fost invitati sa participe la spectacolul privat prilejuit de aceasta ocazie.

Artista invitata sa interpreteze Happy Birthday MR. President a fost Jennifer Hudson. Cantareata a purtat pentru aceasta ocazie rochia Sophia, creata de designer-ul roman MARIA LUCIA HOHAN.

Acest mod de a celebra ziua de nastere a presedintelui a devenit o traditie dupa ce Marilyn Monroe i-a cantat Happy Birthday Presedintelui Kennedy. Rochia a fost aleasa de stilista personala a artistei, si a fost comandata sur mesur in Romania.

"Am realizat aceasta rochie pe masurile actritei Jennifer Hudson, in urma solicitarii stilistei ei personale. Rochia se regasea deja in portofoliul MLH si este disponibila si pe magazinul on line https://mlh-shop.com/produs/sofia-black/2380" a declarat Maria Lucia Hohan.

"Am lucrat cu mare placere, stiind ca rochia va fi purtata de actrita care a interpretat rolul asistentei lui Carrie in filmul Sex & The City. O admiram pe Jennifer Hudson inca de cand am vazut prestatia sa din DreamGirls, filmul pentru care a si primit premiul Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar, desi se afla la prima sa experienta in lumea filmului" a adaugat Maria.

Maria a studiat moda la Paris, din cadrul L`Institutut Superieur Des Arts Applique, design textil. Ulterior a lucrat pentru branduri precum Krizia, pentru ca in 2004 sa lanseze prima sa colectie personala sub brandul MLH, in Romania.

De curand Maria Lucia Hohan a fost inclusa in portofoliul celui mai prestigios concept store din Paris - L`Eclaireur, precum si in portofoliul Luisa Via Roma, al doilea cel mai mare fashion retailer de lux din lume pe segmentul de on line.

Creatiile sale au fost bine primite de presa franceza, dar si de presa americana. Maria a intrat in atentia presei in perioada de promovare a filmului Black Swan, colectia sa incluzand o serie de rochite stil balerina, care au fost alese pentru numeroase pictoriale in tema. Colectia a fost creata cu aproape un an inainte de fenomenul Black Swan, iar lansarea ei a coincis in mod fericit cu aceasta aplecare a mass media catre subiect.

MLH a intrat pe lista stilistilor americani care lucreaza pentru vedete A list, astfel ca rochiile sale au fost purtate de vedete precum Selena Gomez si Jennifer Hudson sau de actrita Chelsea Kane, inclusa pe lista best dressed la MTV Music Awards dupa ce a purtat cu aceasta ocazie o rochie din noua colectie MLH.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Intr-o zi am murit...
  • person

    "incearca sa fii un om mai bun... e asa placut..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right