Unde gresim cand ne alegem culorile

Unde gresim cand ne alegem culorile
  calendar_month        
Asortare totala

A purta acceasi culoare de sus pana jos este o greseala. Pantofii si geanta, bluza, esarfa, manusile, rujul, fardul de pleoape prin care inca se mai straduiesc unele domnisoare si doamne sa obtina o coordonare cromatica perfecta, reusesc doar sa alcatuiasca un ansamblu monoton.

Culorile diferite, contrastante, dau viata tinutelor si scot din anonimat purtatoarele.

Prea multe culori

Prea multe culori pot ruina o tinuta, transformand femeia intr-un personaj pe care cu siguranta nu si-a dorit sa-l interpreteze - clownul. Dar si excesul unui singur imprimeu colorat este la fel de nepotrivit. Leopard print-ul este foarte modern si in acest sezon.

Oricat l-ai iubi, daca si topul, si cizmele, si geanta, si clama de par, si esarfa ori ciorapii reproduc acelasi desen, rezultatul va lasa de dorit. Mai mult din orice poate luneca spre prea mult, si devine exces. Mai putin poate insemna mai mult, iar excesul cade de la sine.

56743.jpgCulorile in conflict cu tonul pielii

Cand alegi culorile hainelor, oricat ti-ar placea cum arata una sau alta pe altcineva, verifica si cu pareri straine daca ele iti pun in evidenta culoarea ochilor si a pielii si se potrivesc cu acestea.

Citeste mai multe pe www.catchy.ro

Sursa: www.catchy.ro Foto: leopardprintcoat.biz

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Moda
  • person

    "ma numesc andreea !"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right