Unveiled 6, pentru iubitorii de fashion autentic

Unveiled 6, pentru iubitorii de fashion autentic
  calendar_month        
UNVEILED 6 ii reuneste din nou pe iubitorii de fashion autentic in cadrul unui eveniment special care aduce in lumina reflectoarelor cele mai noi si originale proiecte de arta vestimentara ale tinerilor designeri romani.

Cea de-a sasea editie a evenimentului, dedicat exclusiv tinerilor aflati la inceputul carierei in design, va avea loc sambata, 12 mai, in intervalul orar 11:00 - 19:00, in showroom-ul Iqonique Class Studio (Aleea Alexandru nr.7, sector 1).


57620.jpg


20 de tineri creatori si creativi isi vor prezenta in cadrul UNVEILED 6 propunerile vestimentare inedite, alaturi de colectii in tendinte si accesorii unicat. Expozitia cu vanzare va fi insotita si de o serie de mini-evenimente deschise publicului larg: workshop-uri si discutii despre shopping-ul online, tendintele de sezon, creatia vestimentara ca forma de exprimare personala.

Intre proiectele care vor participa la aceasta editie a evenimentului se regasesc nume noi, branduri proaspete care se vor intrece in atragerea privirilor publicului: La Chatterie, Astrid tirlea, Bianca Popp, Coolta Fashion, Rue des Trucs, Anca Miron, Irina Irimia, Loredana Nedelcu, Larisa Dragna, Raluca Elena Cosereanu, Sanda Cojocaru, Zenya Fashion Atelier, passepartouS, Pompon, Monica Onita.

Prin selectia riguroasa a proiectelor expuse si promovate, UNVEILED a constituit inca de la primele editii o rampa de lansare pentru noua generatie de designeri. Totodata, pentru publicul iubitor de moda, de inovatie si creativitate, targul reprezinta o experienta alternativa de shopping 100% autentic.


"Atat pentru mine, cat si pentru designerii participanti, sentimentul de implinire a fost resimtit in momentul in care participarea la UNVEILED a pus bazele unor colaborari cu magazine online si concept-store-uri, iar creatiile propuse in cadrul targului si colectiile individuale au aparut in paginile revistelor de fashion. Am simtit ca le-am fost alaturi la primii pasi in evolutia lor profesionala", spune Raluca Elena Rogoz, organizatoarea evenimentului.

84957.jpg


UNVEILED 6 se va incheia cu un Cocktail Party ABSOLUT Designers Night Out, pentru a incuraja demersul creativ al artistilor prezenti la eveniment. Designerii isi vor putea exprima astfel creativitatea "on spot", transformand conturul iconic al sticlei, in functie de personalitate, de imaginatie si de reflexele artistice proprii.

Parteneri media: THE ONE, InStyle, CSID, Shopping Report, Business Woman, BeWhere, Forbes, Dialog Textil, Zile & Nopti, ShoppingNews.ro, FashionAndBeauty.ro, Alomoda.ro, Bucharest Style, Modernism.ro, Neaparat.ro, AsociatiaPaspartu.ro, Fabuloasa.ro.

UNVEILED este un eveniment sustinut de Fantazia PR Boutique si ABSOLUT VODKA.

Bilet de intrare: 10 lei

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Marirea sanilor
  • person

    "cea mai frumoasa culoare din lume este cea care ti se potriveste - coco chanel"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right