Va invitam in Club Planters la petrecerea Gentlemen`s Night!

Va invitam in Club Planters la petrecerea Gentlemen`s Night!
  calendar_month        
Vineri seara, in cadrul Gentlemen`s Night, va invitam la un nou eveniment de moda, unde vor fi prezentate tinute pentru reprezentantele sexului frumos care doresc sa fie unice si in trend.

In cadrul acestui eveniment domnii vor avea ocazia sa-si aleaga cadoul perfect pentru persoana iubita, sa se relaxeze dupa un an plin de munca, si sa se delecteze cu privirea la frumoasele manechine care vor prezenta colectia semnata Iheart Conceptstore si Alin Dinica.

Asta nu este tot: Daca participati la concursurile noastre, desfasurate in seara de vineri, puteti castiga o multime de premii, oferite chiar de catre designerii prezenti.

Asadar, va invitam, vineri, 9 decembrie,incepand cu orele 23:00, in Club Planters (Str. Mendeleev, nr.8 - Piata Amzei), unde sarbatorile au inceput deja.

Iheart Conceptstore isi intampina clientii cu creatiile tinerilor deigneri romani. Hainele care se gasesc la Iheart Conceptstore sunt unicate si in serii limitate. Prezentarea va fi un mix cu creatii ale designerilor din cadrul Iheart Conceptstore.

Colectia care va fi prezentata de designerul Alin Dinica, aduce in prim plan accesorii masive inspirate din perioada glam-rock a anilor '70: coliere supradimensionate, realizate din metale inoxidabile, mixuri de perle de sticla si argint tibetan.

Pentru ca Planters sa te primeasca intotdeauna cu o masa libera iti recomandam sa faci o rezervare pentru tine si prietenii tai. Nimic mai simplu decat un email la rezervari@planters.ro sau un telefon la 0769051198. Spune-ne ce preferi si te vom astepta cu bauturile pregatite.

Intrarea este libera!

Oferte speciale!


Vodka Skyy cu soft : 150 lei
Whisky Jim Beam cu soft : 150 lei
Jagermeister 200 lei
Asti Martini 180lei

Recomandari

Newsletter Ele.ro

I
  • person

    "iluzia e o chestie cool atunci cand o consideri doar ca un patrat de ciocolata si nu toata tabla"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right