Vedetele se incalzesc in blana

Vedetele se incalzesc in blana
  calendar_month   update 11 Ian 2010, ora: 16:18      
Interzisa ani de-a randul, blana naturala isi face acum intoarcerea in dressing-urile fashionistelor, iar vedetele nu ezista sa-si arate aceasta preferinta. Chiar daca unele dintre ele se apara precizand ca este blana artificiala, polemica s-a instalat in lumea modei.

"Mai bine in pielea goala decat in blana", acesta este sloganul fundatiei PETA, care militeaza pentru protectia animalelor.

In anii `90, Cindy Crawford, Claudia Schiffer si prietenele lor manechine faceau tot ce puteau pentru a informa opinia publica despre soarta care le era rezervata animalelor, masacrate pentru blana lor.

Acum, dupa 10 ani, mobilizarea a lasat locul indiferentei, iar vedetele si-au scos hainele de vizon, in frunte cu Victoria Beckham.

Se pare ca vedetele si-au uitat frumoasele discursuri cand au dat cu nasul de gerul iernii. De altfel, in ultimele defilari haute-couture iarna 2010, au putut fi observate multe blanuri pe podiumuri.

Iata si alte vedete care si-au scos blanurile la plimbare:

56364.jpg

Sarah Jessica Parker

Pe platourile de filmare de la Sex and the City 2 , Sarah Jessica Parker si-a aratat boleroul de astrahan. Tine de cald si e ingrozitor de scump!

81211.jpg

Kate Moss

Kate Moss si-a pus in sifonier geaca din piele si si-a scos blana. Oare rockerita noastra si-a pus in cap sa arate ca o aristocrata?

81212.jpg

Naomi Campbell

Naomi Campbell in blana , cine ar fi crezut? Cea care s-a luptat din rasputeri pentru cauza animalelor a uitat acum de hotararile sale bune. In orice caz, se pare ca ea fuge de flash-urile paparazzilor, oare pentru a scapa de critici?

81210.jpg

Katherine Heigl

Katherine Heigl, vedeta din Anatomia lui Grey, a optat in aceasta iarna pentru o haina din blana de iepuras.Recomandari

Newsletter Ele.ro

Creatoarea Nora Balanica
  • person

    "cea mai frumoasa culoare din lume este cea care ti se potriveste - coco chanel"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right