Visul oricarei nopti - Stralucirile Swarovski

Visul oricarei nopti - Stralucirile Swarovski
  calendar_month        
De cand Daniel Swarovski a costruit in 1908, impreuna cu cei trei baieti ai sai (Wilhelm, Friedrich si Alfred) o fabrica de productie a cristalurilor a inceput istoria fascinanta a unora dintre cele mai pretuite obiecte si bijuterii din lume.

In 1913 Swarovski a produs un nou cristal, brevetat "Swarowski", fara defecte si cu o taietura artistica, de bijutier.

Dar pe noi nu ne impresioneaza atat de mult calitatile optice, foarte importante in aplicatiile industriale, ale acestui tip de cristal, ci "minunile" reprezentante ale luxului in moda, pretutindeni: bijuteriile si obiectele de decor Swarowski.

Pentru acest an ni se rezerva cateva colectii ce "ne taie rasuflarea": colectia de toamna-iarna 2006 numita "Noapte poetica", din ale carei piese va vom prezenta un colier "pasare", cercei coordonati (tot "pasare"), figurine-bonsai sau orhidee, coliere, cercei sau alte accesorii de inspiratie bizantina, alte compleuri cu vadita legatura cu Asia, inele taiate intr-un cristal compact sau celebra "Lebada", care este si emblema firmei.

78827.jpg

Purtate seara, la o tinuta clasica sau una indrazneata, cu taieturi ample si din materiale pretioase precum taftaua, matasea, catifeaua, bijuteriile Swarowski transforma purtatoarea lor intr-o prezenta "princiara" dar si senzuala, in acelasi timp.

Obiectele Swarowski innobileaza orice interior, reflectand lumina in mii de nuante datorite multelor fatete in care sunt slefuite, lasand impresia unor flori sau animale vii, in miscare, dar stralucitoare.De atatia ani Swarowski ne seduce, uneori cu mici detalii, cum sunt "tatuaje" facute din mici cristale aplicate pe piele in forme simple, dar de un efect tulburator.

Care este efectul acestor bijuterii? Jocul luminilor ce par a tasni din interiorul pieselor, dandu-le o imagine inconfundabila si irepetibila.

Va las sa alegeti singure care dintre aceste "minunatii" v-ar fi pe plac si va anunt ca si-n Romania incep sa fie tot mai des prezente cristalele Swarowski, in componenta unor bijuterii.

Recomandari