Viva Studio

Viva Studio
  calendar_month        
"Viva Models" este prima agentie de modele din Basarabia, activand din 1997 si avand 30 de modele. In cadrul aceleiasi agentii de modele, a fost deschis si un atelier de moda, VIVA STUDIO, cu prima colectie realizata in 2000. Colectiile sunt realizate in stil etno, linia de baza a atelierului. Printre prezentarile de moda la care a participat se numara: Festivalul International de Moda East on Catwalk, Saptamana Modei Romanesti, Summer Fashion Festival, Iasi Fashion Week.

In acest an, VIVA STUDIO a deschis un boutique in care se comercializeaza piese vestimentare unicat cu detalii tesute, crosetate si brodate manual; este unicul boutique de acest fel in Basarabia. Pe viitor, e preconizata deschiderea

unei case de moda cu ateliere specializate in lucru manual: crosetat, tesut, broderie, tapiserie, dimie, bijuterii, ceramica si altele. Piesele sunt destinate pietei romanesti cat si celei internationale.

Colectia prezentata la Romanian Fashion Week, "Blouse roumaine", este prima colectie pret-e-porter conceputa pentru comercializare.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right