3 coafuri pentru femei grabite. Iata cum te aranjezi in 3 minute

3 coafuri pentru femei grabite. Iata cum te aranjezi in 3 minute
  calendar_month   update 18 Nov 2015, ora: 08:00      
Traim intr-o lume agitata si suntem mereu contra-cronometru. Cu toate aceste, frumusetea este importanta si nu am face nicidecum rabat la ea. Dimineata, pregatirea pentru o zi de munca poate insemna un dus rapid si cinci minute pentru machiaj si coafura. Nimic mai mult.

De aceea, iti propunem in continuare cateva coafuri pe care le poti realiza in doar trei minute, astfel incat sa arati perfect atunci cand iesi pe usa casei:

Suvite rasucite

112993.jpg

Daca ai parul lung, imparte-l in trei parti, apoi tapeaza usor la radacina fiecare suvita pentru a-i da volum. Incepe cu sectiunea din mijloc. Prinde parul de la baza si rasuceste-l usor spre dreapta, apoi fixeaza-l cu o agrafa. Ia suvita din stanga si fa exact aceeasi miscare, apoi suvita din dreapta rasuceste-o spre stanga. Vezi tutorialul in clipul urmator:Coronita inversata

112992.jpg

O alta modalitate interesanta de a-ti prinde rapid parul este coronita. Insa de aceasta data iti vorbim despre o coronita inversata. Ce inseamna asta? Alege din crestetul capului doua suvite ceva mai groase de o parte si de alta. Apoi impleteste o codita spre spate, peste restul podoabei capilare. Prinde-o cu o agrafa la ceafa, apoi impleteste o alta din directia opusa pana cele doua codite se intalnesc. Prinde-o si pe cea din urma cu o agrafa.

Coc fancy

112991.jpg

Evident, mai rapid de cat sa iti impletesti codite este sa faci un coc. Insa nu unul obisnuit, ci unul iesit putin din tipare. Prinde-ti tot parul intr-o coada joasa, la ceafa. Desparte apoi coada in doua sectiuni egale si prinde-le cu un elastic la varfuri.

72522.jpg

Rasuceste apoi fiecare dintre cele doua codite si introdu-le pe rand pe sub elasticul initial, cel cu care ti-ai prins toata podoaba capilara. Fixeaza cele doua suvite rasucite astfel cu agrafe subtiri.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

o poezioara
  • person

    "fara motto...explicatiile vor urma"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right