4 coafuri care-ti vor schimba viata

4 coafuri care-ti vor schimba viata
  calendar_month        
Te-ai saturat de vechea ta coafura cuminte, dar nu ti-ai dori nici o schimbare radicala de look? Te ajutam sa fii sic si actuala!
81871.jpg
Bobul texturat

Onduleurile acestui lob (bob lung) te fac sa pari interesanta, naturala. Daca estyi deja carliontata, mergi la salon cu parul curat si cere-i coafezei sa taie din par pe uscat (parul carliontat ud e mai greu de aranjat).

Cum il aranjezi? Aplica gel pe parul ud, apoi usuca-l. Daca nu ai parul ondulat, poti folosi un ondulator sau poti invarti firul de par pe deget in timp ce-l usuci si vei obtine bucle naturale.

81870.jpg

Noul par scurt

Datorita lui Michelle Williams sau Rihannei, tunsoarea scurta, androgina, este acum hot. Taie-ti parul mai scurt in parti si mai lung in varful capului, iar cateva suvite ar fi perfecte.

Aplica spuma pe maini, intinde-o in par si usuca-ti parul in timp ce tragi de el in sus, spre fata.


56639.jpg

Noua tunsoare in scari

Spune-i stilistului sa taie mai mult in sus, dar nu prea mult, pentru a evita look-ul de papusa.

Dupa ce-ti usuci parul cu prosopul, aplica un protector de caldura, apoi usuca-l cu foehn-ul. Parul trebuie intins cu placa si apoi aplicat un gel de intarire la varfuri.81872.jpg

Bretonul lung

Trebhuie sa ai in minte forma fetei tale. Daca ai fata lata, fa-ti un breton mai micut, insa daca forma fetei este ovala, incearca un breton ceva mai lung. Pentru un look extra sexy, cere-i coafezei sa-ti lase doua suvite mai lungi in partile laterale ale bretonului. Pentru a-ti taia bretonul acasa, tine foarfeca vertical si ajusteaza cate o suvita odata.


Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Adevarata iubire inseamna sa poti ierta
  • person

    ""cand iubirea va face semn, urmati-i indemnul..." (khalil gibran - profetul)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right