4 tipuri de breton in functie de lungimea parului

4 tipuri de breton in functie de lungimea parului
  calendar_month        
Bretonul pare sa nu se mai demodeze sub nicio forma, iar de la an la an, tot mai multe femei il adopta, indiferent de culoarea sau lungimea parului. Totusi, in functie de lungimea parului, unele bretonuri te pot avantaja mai mult decat altele.


In cele ce urmeaza vei gasi 4 tunsori moderne si 4 tipuri de breton care se potrivesc acestora, astfel incat tu sa arati superb.Breton pentru parul scurt
57085.jpg


Parul tuns scurt este preferat de tot mai multe femeie deoarece este moder si foarte practic. Acesta se poate aseza cu usurinta de la sine, fara sa fie nevoie sa il usuci cu peria, sa il ondulezi sau indrepti cu placa.

83233.jpg


In cazul parului scurt, bretonul trebuie sa para ca face pare din tunsoare si sa nu existe treceri radicale de la o lungime la alta. De asemenea, in cazul tunsorilor scurte, bretonul trebuie sa fie filat, purtat intr-o parte si nu drept.

In plus, parul tuns scurt, vopsit blond, cu suvinte aurii este acum foarte modern, asa ca nu ezita sa optezi pentru o schimbare de look.

Breton pentru par mediu
83231.jpg


Si parul mediu este foarte versatil si aproape la fel de usor de ingrijit ca parul scurt. Acestea au fost probabil cele mai populare in ultimii ani, de cand bobul pare sa ramana in preferintele hair stylistilor.

Asadar, unei tunsori bob se potriveste un breton purtat intr-o parte, de lungime medie, iar parului ceva mai lung ii sta bine fie cu un breton drept, perfect finisat, care sa acopere sprancenele, fie cu unul purtat intr-o parte. Poti incerca ambele variante pentru a vederea care ti se potriveste mai bine.

Breton pentru parul lung
83232.jpg


Desi este preferat de multe femei si obtinut uneori prin cai nu tocmai naturale (mese) pentru ca este promovat de celebritati, parul lung este destul de greu de intretinut deoarece are nevoie de ingrijire speciala, care consta in balsamuri, masti si diverse instrumente de coafat (perie si foeh, placa de par ondulator etc).

Totusi, cele care aleg sa isi poarte parul lung sunt extrem de multumite de imaginea pe care o au si la care nu ar renunta, mai ales pentru ca le intinereste.

Mai mult decat atat, tot pentru intinerire, unele dintre acestea apeleaza la varianta bretonului care nu doar schimba foarte mult imaginea unei femei, dar o si fac sa para mai copilaroasa din punct de vedere fizic. Parului lung se potriveste un breton lung, purtat pe o parte, astfel incat sa completeze in mod elegant coafurile realizate pe aceasta lungime.

Autor: Ana-Maria Dragota

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Destinatii exotice de vacanta
  • person

    ""daca viata este o calatorie atat de scurta, macar sa o facem la clasa intai!""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right