Absolutely Fabulous Fair goes West - Oradea

Absolutely Fabulous Fair goes West - Oradea
  calendar_month        
Organizat de Diana Enciu si Alina Tanasa la ORADEA de aceasta data, pentru fashion addicts, vintage lovers si fabulous women, evenimentul reuneste - cu sprijinul ERA Shopping Park (Calea Aradului nr 62) tineri designeri romani, vintage stores, designeri de accesorii, intr-un singur loc si asta pentru ca aveai nevoie de un spatiu in care sa te simti Fabulous intr-un weekend banal de noiembrie.

La plecare, primele 300 de vizitatoare (150 sambata// 150 duminica) vor primi un ruj cadou. Iar cele mai cool outfit-uri vor fi premiate cu tricouri de la AnTanTe pictate manual.

56750.jpgSambata la 20:00 oricine doreste va putea participa la discutia despre moda, lifestyle si bloguri.

Amfitrion va fi invitatul special Absolutely Fabulous, Ana-Maria Morodan, de la highstreetcardigans.com, care va va povesti ce inseamna sa ai un blog si cum e sa iesi din tipare. Ea va va raspunde la intrebari si ne vom amuza cu povestile ei comice despre sedintele foto pe care le face zilnic.

Absolutely Fabulous Fair este cadoul ERA Shopping Park pentru toti oradenii - un targ vintage in premiera absoluta, ce se va desfasura in decorul fabulos al ornamentelor de Sarbatori, recent instalate in Galeria Comerciala.

ERA Shopping Park va sustine in continuare tinerii designeri si evenimentele de fashion, Absolutely Fabulous Fair fiind doar prima actiune dintr-o serie lunga de evenimente de acest fel. Ii invitam deci pe toti designerii si artistii locali sa considere ERA un partener permanent de dialog
si colaborare.

Va asteptam in Oradea, pe 27-28 noiembrie, intre orele: 11:00-19 :00 la ERA Shopping Park, Calea Aradului nr 62
Recomandari