Aranjarea parului

Aranjarea parului
  calendar_month        
Ceara de par
Trebuie folosita in cantitati mici, altfel imbacseste parul. Se aplica cu buricul degetelor, dar nu la radacina, pentru a nu turti coafura.

Cremele
Crema pentru parul fin, subtire si moale, lipsit de viata, are un rol foarte important. Aspectul unui astfel de par nu este foarte atragator si aceasta crema are rolul de a-i reda volumul si a ingrosa firul de par. Pentru cele care isi permit si au ocazia sa-si cumpere crema cu particule minuscule de praf de aur, efectul este de neegalat. Lumina se reflecta foarte bine in par si vei fi regina serii in care te decizi sa folosesti aceasta crema.

Fixativul
De orice fel ar fi el, pentru stralucire, cu extract de ierburi curative, fixativul previne despicarea firului de par, reda stralucirea acestuia si protejeaza culoarea. Fixativul asigura flexibilitate, pastreaza coafura intacta.

Spuma
Spuma pentru volum se aplica numai la radacina. Ea poate fi reactivata a doua zi de la aplicare, prin pulverizarea cu apa a parului. Acesta se coafeaza apoi cu mana.

Gelul
Gelul spray, cu o pelicula protectoare, este bun pentru fixarea coafurii si pentru crearea de efecte speciale. Gelul lichid creaza un efect natural, oferind parului volum si stabilitate. Gelul cu efect umed este indicat pentru fixarea coafurii.

Recomandari