Bobul asimetric, coafura acestei toamne! 12 idei in functie de forma fetei

Bobul asimetric, coafura acestei toamne! 12 idei in functie de forma fetei
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
05 Oct 2013, 08:00
  update
Actualizat
03 Oct 2013, ora: 17:59
  photo_cameraBobul asimetric    
Hairstylistii au decis: in sezonul acesta se poarta tunsoarea scurta. Daca nu ai curaj sa renunti la parul tau lung in favoarea unei coafuri pixie, alege sa-ti pui in valoare trasaturile cu ajutorul tunsorii in forma de bob asimetric.

Iata mai jos 12 idei de tunsori bob asimetrice in functie de forma fetei!

Fata rotunda

1. Daca te numeri printre femeile cu fata rotunda, atunci bobul asimetric scurt in spate si mai lung in fata este tunsoarea perfecta pentru tine.

97190.jpg
2. O alta modalitate prin care iti pui in valoare trasaturile fetei cu ajutorul bobului asimetric este tunsoarea in straturi inegale, care ofera luminozitate chipului tau, in timp ce se muleaza dupa forma capului.

97191.jpg
3. Poti alege un alt tip de bob asimetric, cel cu carare si cu lungimea parului mai mare intr-o parte. Aceasta tunsoare iti scoate in evidenta numai o parte a fetei.

97188.jpg
Fata ovala

4. Un alt tip de fata care se adapteaza cu usurinta tunsorii tip bob este cea ovala. Daca si tu ai aceasta forma a fetei, poti alege o tunsoare scurta taiata in dreptul urechilor, care sa iti puna in evidenta pometii si nasul.

97189.jpg
5. Bobul asimetric lung se potriveste la fel de bine unei fete ovale. Aceasta tunsoare incadreaza chipul si il pune in valoare. Ideea este sa nu alegi un model care sa iti acopere toata fata.

97182.jpg
6. O tunsoare bob asimetrica cu breton in forma de A ii confera chipului tau oval stralucirea necesara pentru un eveniment important din viata ta. Fii vedeta serii cu aceasta tunsoare in straturi care iti va oferi un aspect slim.

97187.jpg
Fata lunga

7. Adopta un stil modern cu ajutorul unei tunsori bob asimetrice care ii va da chipului tau plusul de volum de care are nevoie. Este un tip de tunsoare pentru femeile cu personalitate, care sunt indraznete si nu se tem sa arate asta.

66058.jpg
8. O alta modalitate pentru a-ti pune in valoare fata lunguiata si subtire este tunsoarea bob in stilul literei A, in care lungimea firului de par sa fie mai jos de barbie.

97185.jpg
9. La fel de bine merge si o tunsoare cu carare intr-o parte, in care suvitele de pe acea parte a fetei sunt lungi. Este o coafura indrazneata, potrivita unei iesiri in club care te va scoate din anonimat cat ai bate din palme.

97183.jpg
10. Daca ai fata precum cea a Victoriei Beckham, atunci bobul asimetric este perfect pentru tine. Iti scoate in evidenta trasaturile frumoase ale fetei si iti confera, astfel, imaginea chic de care ai nevoie.

97184.jpg
Fata in forma de inima

11. Aceasta forma a fetei este bine pusa in valoare de un bob lung, in straturi de diferite lungimi, cu cele mai lungi fire de par ajungand pana la nivelul umerilor. Acest tip de tunsoare are avantajul de a mai masca si estompa zonele late ale chipului.

97181.jpg
12. Opteaza pentru o tunsoare bob cu carare intr-o parte, usor asimetrica, care iti confera un look lejer si natural, totodata de efect si plin de eleganta. Aceasta coafura este perfecta pentru chipurile in forma de inima sau cele rotunde pentru ca lumineaza fata si ii scoate in evidenta trasaturile.

97186.jpg
Recomandari