Breton - ti se potriveste?

Breton - ti se potriveste?
  calendar_month        
Bretonul lung, scurt sau filat poate da un look fresh unei frizuri. Afla ce tip de breton ti se potriveste.

80019.jpgFata ovala
Acest tip de fata este una bine proportionata, asa ca orice tip de frizura i se va potrivi. Poti purta cam orice lungime de breton, de la foarte scurt la lung sau asimetric si iti poti tine restul parului ori cu carare pe mijloc ori intr-o parte.


Fata rotunda
Cele cu fata rotunda tind sa aiba fruntea ingusta si obrajii bucalati, asa ca frizurile potrivite vor fi cele care vor da iluzia unei fete mai lungi si mai suple.

Prinde bretonul in varful capului, astfel incat sa aiba mult volum. Acest lucru va lumina fruntea si va adauga lungime fetei. Pentru a reduce din latimea chipului opteaza pentru un breton filat, dat intr-o parte. Acest breton va conferi suplete conturului fetei.80017.jpg

Fata patrata
Fata patrata este caracterizata de o frunte lata si un maxilar angular. Tunsorile pentru acest tip de fata trebuie sa domoleasca liniile unghiulare si sa confere fetei o forma mai ovala.

Un breton asimetric va sparge unghiurile puternice ale fetei si va rotunji contururile ei. Bretonul texturat va minimiza formele ascutite ale fetei.


80018.jpg


Fata lunga
Femeile cu fata lunga au fruntea inalta si o barbie supla si bine definita. Tunsorile recomandate sunt cele care latesc usor fata.

Bretonul drept cu lungimea pana la sprancene sau unul filat vor camufla o frunte mare.80020.jpg
Fata sub forma de inima
Elementele fetei sub forma de inima sunt latimea fruntii si oaselor obrajilor si ingustimea barbiei. Pentru a crea iluzia unei forme balansate a fetei ai nevoie de tunsori care latesc barbia si diminueaza latimea fruntii.

Un breton usor subtiat prin filare care acopera fruntea ofera miscare parului. Un breton intr-o parte, care incadreaza sprancenele va mai sparge din latimea fruntii.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Surse de finantare pentru investitii
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right