Buclele - primavara romantica

Buclele - primavara romantica
  calendar_month        
Nu exista sentinte in moda, de tipul "acum se poarta numai", ar fi o mare greseala, pentru ca fashion sau trend este ceea ce apare nou si ti se potriveste, deci fiecare om are moda lui, stilul si modul de a se aranja propriu.

Dar exista sugestii din partea marilor creatori, care sa ne indrume catre noutati sau reveniri in acest domeniu. O mare revenire cunoaste acum romantismul in imbracaminte, machiaj sau aranjarea parului. Iar dintre reprezentarile acestui romantism in hairstyling cele mai evidente sunt buclele, onduleurile si cocurile elaborate, intr-un par matasos si cu miscari naturale, valurite.

Nu va sugerez sa dormiti, precum ceva timp in urma facea pana si mamele noastre, cu inconfortabilele bigudiuri pe cap, avand in cel mai bun caz cosmaruri, daca nu chiar insomnii. Aveti astazi instrumente care sa va ajute sa obtineti bucle de toate tipurile: mici, medii, mari, rotunde, spiralate, aproape plate sau doar o vaga unduire a parului.

Trebuie sa stiti sa manuiti usor, atat la parul din partile laterale, dar si la spate, unde este si mai dificil putin, dar foarte important, o perie rotunda, o placa, sau sa rasuciti repede bigudiurile.

Bucle cu ajutorul bigudiurilor
Cum procedati in cazul bigudiurilor? Uscati aproape total parul si asa, putin umed, uscati-l rasucit pe o perie rotunda, de preferat sa folositi perii de diferite dimensiuni astfel incat si buclele sa fie diferite, avand un aspect unic. Apoi, suvitele inca fierbinti rasuciti-le pe bigudiuri unde le mai uscati bine cu foenul si la lasati sa se raceasca. Din acestea veti obtine niste bucle clasice foarte naturale.

Bucle cu ajutorul unei perii
Cam acelasi lucru il puteti face daca aveti la dispozitie cateva perii, rasucindu-le in par si uscand parul pe ele. Le mai lasati in acele locuri pana parul este complet racit pentru a obtine tot un par buclat sau le desfaceti cand parul este de abia uscat si veti avea o coafura cu onduleuri mai desfacute.

Bucle cu ajutorul placii
Cu ajutorul unei placi de dimensiuni mici sau mijlocii, rasucita pe fiecare suvita veti avea bucle tip "panglica", foarte originale si rezistente. va sfatuiesc sa luati suvite de diferite grosimi si sa rasuciti in ambele sensuri, mai mult sau mai putin, obtinand un efect "dezordonat", dar plin de volum si cu un aer natural, de asemenea.

Astfel aranjate puteti intampina primavara si vara ce vor urma cu un aer misterios si romantic, coborat din vechile tablouri sau filme de altadata, simtindu-va fiecare printesa a unui regat magic, al propriei noastre imaginatii.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

~ Un adevar ~
  • person

    "cat de putin ii trebuie unui om sa fie fericit,dar cat de mult ii trebuie sa inteleaga acest lucru!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right