Cele mai frumoase coafuri ale momentului

Cele mai frumoase coafuri ale momentului
  calendar_month        
Ne place cand vedetele isi asuma riscuri in privinta parului si isi schimba coafura. Iata care sunt cele mai frumoase coafuri ale momentului!

56977.jpg
Bobul asimetric al lui Jennifer Aniston

Sunt sanse mari ca noul "lob" (bob lung) al lui Jen sa fie mai imitat decat tunsoarea "Rachel"! Aceasta este una dintre noile coafuri clasice. Este sic si pune in valoare chipul, datorita lungimii din fata, avand puterea de a indulci un maxilar puternic cum este cel al lui Jen sau o fata rotunda. Daca vrei sa copiezi noua tunsoare a lui Jennifer Aniston, cere-i hair stylistului sa te tunda mai lung in fata, asimetric daca doresti. Coafarea acestui stil nu necesita decat utilizarea unei spume de par si a unei perii rotunde.
82971.jpg

Parul mediu ondulat al Jessicai Alba

O coafura nu trebuie sa fie neaparat asimetrica pentru a atrage atentia! Coafura Jessicai Alba este aproape vintage, e clasica si cade perfect, avand doar cateva suvite mai lungi in fata. Tunsoarea este potrivita pentru orice forma a fetei si este perfecta pentru femeile care au parul fin. Pentru a avea mereu bucle frumoase, foloseste spuma si usuca-te cu capul in jos.
82969.jpg
Bobul texturat al lui Scarlett Johansson

Asemenea buzelor carnoase si formelor apetisante, bobul dezordonat al lui Scarlett Johansson este foarte sexy. Cere-i stilistului sa iti fileze parul la varfuri si sa te tunda exact deasupra umerilor. Tunsoarea aceasta cade bine la femeile cu par mediu, ondulat, indiferent de forma fetei.82967.jpg

Pletele boho ale Milei Kunis

Mila Kunis arata bine in orice ocazie, fara sa depuna vreun efort deosebit pentru asta, datorita coafurii sale boho. Aceasta coafura este foarte versatila, fiind potrivita pentru orice textura a parului (ondulat sau drept), dar este benefica mai ales pentru parul fin. Pentru a arata mereu bine, necesita taiere regulata a varfurilor.
82968.jpg


Parul lung clasic al lui Kate Middleton

Iata o tunsoare clasica, care nu necesita multa ingrijire. Ea arata cel mai bine la femeile cu parul des, fie el ondulat sau drept.


82970.jpg

Bobul cu breton al lui Reese Witherspoon

Reese are fata in forma de inima, iar acest bob stratificat cu breton gros reuseste sa atraga atentia mai mult asupra ochilor si pometilor decat asupra barbiei. Trucul pentru a obtine exact acelasi look ca al lui Reese e ca bretonul sa nu fie foarte lat, caci altfel risti sa pari demodata. Si nu cere aceasta tunsoare daca nu ai timp sa-ti aranjezi parul cu o perie in fiecare zi!82972.jpg

Tunsoarea lunga pixie a lui Michelle Williams
Tunsoarea pixie a lui Michelle Williams dovedeste ca nu ai nevoie de par lung pentru a fi sexy! Pixie-ul lung in crestetul capului este foarte seducator, aratand cel mai bine pe parul fin si langa o fata de forma ovala sau inima. Coafura se aranjeaza cu ceara.Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cind visele se implinesc
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right