Cele mai populare coafuri din toate timpurile

Cele mai populare coafuri din toate timpurile
  calendar_month        
Nu e niciun secret ca multe dintre noi furam trucuri de frumusete de la vedete. Iata care au fost cele mai copiate coafuri ale vedetelor din toate timpurile, unele dintre ele fiind perfect valabile si astazi!


82542.jpg


Tunsoarea "Rachel" a lui Jennifer Aniston

De cand Aniston a debutat in pielea personajului Rachel din serialul anilor `90 "Prietenii tai"cu aceasta coafura, peste 11 milioane de femei au copiat-o. Cincisprezece ani mai tarziu, coafura este inca ceruta frecvent, facand din "tunsoarea Rachel" una dintre cele mai populare din toate timpurile.

82541.jpgTunsoarea scurta a lui Meg Ryan

Meg Ryan a facut cariera din interpretarea personajelor feminine inocente dar sexy, iar aceasta coafura intruchipeaza cel mai bine personalitatea fetei ciudatele.


82540.jpgBobul alunecos al lui Danni Minogue

Bobul perfect al lui Danni Minogue este sofisticat, potrivindu-i-se perfect femeii care vrea sa reuseasca in viata.

82539.jpg


Coafura princiara a Printesei Diana

In timpul vietii sale scurte si dramatice, Diana a atins maximul elegantei cu aceasta cofura, care este una dintre cele mai recunoscute si mai copiate din toate timpurile. Tunsoarea ei este inca populara in randul femeilor din toate grupele de varsta.82543.jpgBobul posh al Victoriei Beckham

Cand Victoria Beckham a decis sa se transforme intr-o icoana a modei, si-a tuns parul si si-a facut acest bob asimetric, un alt favorit al femeilor de orice varsta.


82538.jpgParul usor ca pana al lui Farrah Fawcett

Parul ondulat in bucle mari, usoare, purtat in anii `70 de Farrah Fawcett, este inca un preferat al femeilor din toata lumea.


56818.jpgBuclele blonde ale lui Marilyn Monroe

In istoria parului vopsit, nu exista o alta blonda mai faimoasa decat Marilyn Monroe. Daca ai curajul sa te faci atat de blonda, aceasta coafura iti garanteaza sex-appeal!


82537.jpg


Tunsoarea pixie - Mia Farrow

In 1968, dupa ce Vidal Sassoon i-a facut Miei Farrow aceasta tunsoare extrema pentru filmul Rosemary`s Baby, mii de femei au dat fuga in saloanele de coafura, nerabdatoare sa scape de parul lung si de standardele traditionale ale frumusetii feminine.


Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Fusta catifea
Shop Ele.rochevron_right