Cleopatra hair style

Cleopatra hair style
  calendar_month        
Cleopatra, regina Egiptului si amanta lui Iulius Caesar si a lui Marc Antoniu, a fost cea mai renumita si controversata femeie a evului antic.

Faima sa provenea atat din inteligenta si puterea sa de a conduce Egiptul dar si din frumusetea, stilul si rafinamentul sau deosebite prin care surclasa toate femeile epocii. Era de departe cea mai frumoasa femeie a lumii.

In cea ce priveste stilul putem sa-l numim chiar atemporal; in orice epoca, in orice an putem imprumuta ceva din el.

Anul acesta pe langa bijuteriile masive, aurii cu forme geometrice, preferate de Cleopatra, care domina podiumurile prezentariilor de moda, se poarta si "Cleopatra style" in materie de coafura.Bretonul sau renumit este in mare trend in acest sezon. Exista mai multe tipuri de breton in voga anul acesta:Breton intr-o parte: foarte sexi, senzual, potrivit oricarei femei pentru ca alungeste fata. Acest tip de breton este purtat de Reese Witherspoon, Catherine Zeta Jones si alte vedete de la Hollywood.79052.jpg
Breton geometric (Cleopatra Style): Acest tip de breton domina podiumul. Este potrivit pentru orice ocazie si vestimentatie. Vedete: Nelly Furtado, Beyonce Knowles.

Breton scurt: Potrivit pentru fetele patrate, cu par scurt. Acest tip de breton provine din Franta, unde se poarta impreuna cu esarfe ca accesorii.

Breton asimetric: Consta in breton zimtat pe alocuri. Este o coafura nonconformista si indrazneata. Vedete: Sophie Ellis Bextor, precum si Victoria Beckam.

Bretonul acestui sezon ramane totusi cel gen Cleopatra. De preferinta bretonul trebuie sa fie bogat, parul lung pana dupa umar si taiat drept.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Poetul minte...
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right