Coafuri cu impletituri: 4 modele elegante pentru sarbatori. Invata sa le faci singura!

Coafuri cu impletituri: 4 modele elegante pentru sarbatori. Invata sa le faci singura!
  calendar_month        
Impletiturile arata mai bine ca niciodata si se mentin in tendinte de cateva sezoane bune.

Cum sarbatorile sunt o ocazie numai buna pentru a te face remarcata la petreceri, iti recomandam sa iti faci o coafura chic cu impletitura.

Elegante, sofisticate, rafinate, tineresti, jucause, indiferent cum le cataloghezi, impletiturile arata intotdeauna bine.


Si pentru ca in preajma sarbatorilor saloanele sunt pline ochi de programari, iti aratam noi cateva impletituri geniale, pe care ti le poti face singura, acasa.

Tu ce impletitura ai vrea sa-ti faci de sarbatori?

1. Impletitura in cascada

Impletitura in cascada este ideala pentru perioada sarbatorilor, cand trebuie sa arati excelent din cap pana in picioare. Renunta la coafura de zi cu zi si realizeaza o superba impletitura in cascada care le va lasa pe toate prietenele tale cu gura cascata.

Periaza-ti bine parul si lasa libere suvitele care iti incadreaza fata. Ia o sectiune de par din partea stanga si imparte-o in 3 suvite aproximativ egale. Impleteste suvitele in spic simplu o singura data, pentru a crea baza coafurii. Din cele 3 suvite, prinde cu degetele suvita de sus si imparte-o in 2 suvite subtiri, dintre care pe una o lasi libera. Adauga o sectiune noua de par la una dintre cele 3 suvite ramase, impleteste, apoi suvita de sus imparte-o din nou in doua si lasa o sectiune mica libera.

Te-am zapacit cu explicatiile? Iata un tutorial din care poti invata singura cum sa-ti faci impletitura in cascada.

86255.jpg

2. Impletitura frantuzeasca intr-o parte

O alta coafura eleganta pentru sarbatori este impletitura frantuzeasca intr-o parte, care se termina cu un coc mic si chic. Pentru a putea manevra cu usurinta parul, este bine ca acesta sa nu fie proaspat spalat sau, daca este spalat, foloseste spuma pentru a-i conferi o textura usor de coafat.

Fa-ti carare intr-o parte si ia o sectiune generoasa de par de deasupra urechii. Imparte sectiune in 3 suvite aproximativ egale si impleteste un spic simplu. La suvita de sus adauga o noua sectiune de par de pe calota, la sectiunea de jos adauga o suvita de par de sub ureche, apoi impleteste. Intotdeauna trebuie sa ai 3 suvite, iar la 2 dintre ele adaugi noi sectiuni de par de pe crestet, respectiv de dedesubt. Cand ajungi in partea cealalta a capului, impleteste parul in spic si realizeaza un coc mic din impletitura obtinuta.

Pentru mai multe explicatii, iata un tutorial edificator.

86257.jpg

3. Impletitura frantuzeaza in zig-zag

Impletitura frantuzeaza in zig-zag sau impletitura sarpe este eleganta si ceva mai elaborata. Pentru inceput, fa-ti carare in L si fixeaza sectiunea de par cu un elastic, pentru ca te vei ocupa de ea mai tarziu. Din restul podoabei capilare incepi sa faci o impletitura simpla dintr-o sectiune de par de deasupra urechii.

La suvita de sus adauga o sectiune noua de par, apoi impleteste. Continua asa pana ajungi in partea cealalta a capului. De acolo, trebuie sa pornesti o noua impletitura, de aceasta data in directia opusa. Impletitura se realizeaza la fel, tot cu sectiune noua adaugata la o suvita. Iata si tutorialul video.86256.jpg

4. Impletituri simple versatile

Simple, dar de mare efect. Fa-ti carare pe mijloc si fa o impletitura simpla in raspar. Din cealalta parte, impleteste o noua sectiune in raspar. Cu aceste doua (sau mai multe) suvite poti realiza o multime de coafuri. Iata un tutorial din care poti invata noi coafuri elegante, ideale pentru sarbatorile de iarna.

58022.jpg


Autor: Laura Galan

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Tendinte in primavara-vara 2008
  • person

    "if women were a fashion object,they would be shoes..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right