Coafuri cu stil pentru plaja

Coafuri cu stil pentru plaja
  calendar_month        
Este greu sa-ti mentii coafura perfecta cand esti la plaja.Vantul si umezeala dau de furca oricarei femei.
Uita placa de par acasa, oricum nu-ti va folosi prea mult pe malul marii.
De aceea, am gasit sase coafuri dragute si rezistente la umiditate care te vor tine departe de oglinda din baie pentru a te putea bucura linistita de soare.Bucle lejere80716.jpg

Este stilul care arata cel mai bine cand nu e perfect. Pentru a te trezi din somn cu bucle lejere, stropeste-ti parul cu apa sau usuca-l cu prosopul dupa baie.


Impleteste-l in doua-trei codite si apoi dormi linistita. Dimineata, desfa coditele, rasfira-l cu degetele si gata - esti o zeita a plajei.


80717.jpg
Impletit in fata
Micul detaliu in voga? Impletiturile. Sunt deja noul trend la Hollywood, dar asta nu inseamna ca tu nu le poti purta chiar mai bine. Ia o suvita din lateral - fata, impleteste-o, si ascunde-o in par, fixand-o cu o agrafa.

80715.jpg
Coada glamour
N-o lasa pur si simplu sa atarne acolo - da-i putin stil precum Kate Hudson. Separa coada in doua sectiuni si apoi roteste-le una in jurul celeilalte cam pana la jumate.
Leag-o cu un elastic de par, fa un pas in spate si admira-ti indemanarea.Romantic

Impleteste doua suvite in fata si apoi prinde-le impreuna la spate lasand restul parului lejer. Nicky Hilton il poarta destul de bine, nu?80718.jpg

Ravasita si impletita
Siena Miller o poarta cel mai bine, parand ca nici nu s-a chinuit prea mult. Impleteste o coada groasa intr-o parte, trece-o pe deasupra capului ca o coronita si apoi leaga-ti parul lejer la spate.
Ai grija sa lasi cateva suvite rebele pentru a-i da acel aspect nestudiat dar atat de feminin.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Implicatii financiare ale fondurilor structurale nerambursabile
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right