Coafuri de ocazie pentru parul mediu

Coafuri de ocazie pentru parul mediu
  calendar_month        
In noile tendinte se regasesc aceleasi culori reci care pot fi folosite pe suvite sau ca reflexe ale intregii coafuri. Realizarea suvitelor este un procedeu dificil, dar puteti incerca sprayul colorant doar temporar unde puteti repara eventualele greseli.

In cazul parului mediu avem o mai mare varietate de alegeri, il putem coafa lasat liber, doar cu ajutorul foenului si a unei perii, dar il putem si undula cu ajutorul bigudiurilor sau ondulatorului. Finisarea acestor coafuri clasice nu necesita decat putina ceara de coafat si putin spray de stralucire impreuna cu putin fixativ.

Dar putem deveni mai creative, prinzandu-l cu agrafe de par invizibile sau cu unele tip bijuterie, in diferite forme de cocuri. Realizarea unui coc presupune putina indemanare si multa fantezie. putem realiza un coc clasic, tip frantuzesc, adica rasucit la spate sau unul spaniol, cu tot parul strans la ceafa. Dar putem realiza si un coc original.

Prindem tot parul sau o parte din el intr-un elastic, in zona in care dorin cocul, tapam parul strans si apoi il pieptanam la suprafata. Astfel obtinem o mesa cu mult volum pe care o putem rasuci cum observam ca ne-ar sta mai bine si o prindem cu agrafe, cu grija sa fie ascunse de par si nevizibile, sau impartim toata aceasta mesa in mai multe pe care le rasucim in diferite directii si le prindem in mod asemanator.

Alte elemente originale pot fi suvite impletite si trecute peste sau prin coc, alte suvite rasucite sau ondulate, cu ondulatorul si prinse invizibil in coc.

Putem, de asemenea, lasa liber o parte din el si prinde in coc restul, in forme asimetrice. parul ramas il putem lasa drept si intinde cu placa, rasucind varfurile in interior sau exterior sau il putem ondula cu ondulatorul sau cu bigudiuri.

Parul mediu ne da posibilitatea aranjarii lui in bucle glaumour, in stilul vedetelor de cinema din anii `50, cum era Marilyn Monroe sau Elizabeth Taylor, coafuri realizate din bucle cu ondulatorul sau cu bigudiuri de diferite dimensiuni.

Revine, si-n acest caz, vizita obligatorie in salon pentru indepartarea varfurilor tocite ale parului si reimprospatarea culorilor inainte de Sarbatori.
Celor mai "cuminti" le sugerez o linie clasica, cu parul indreptat cu varfurile in interior sau usor ondulat, intr-un stil romantic.

Fixarea acestor coafuri necesita o cantitate redusa de fixativ si ceara de coafat sau gel. Stralucirea o putem obtine, de asemenea, cu ajutorul gloss-ului pentru par.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Gandeste...
  • person

    ""nu fi ceea ce nu esti...""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right