Coafuri in tendinta in vara lui 2009

Coafuri in tendinta in vara lui 2009
  calendar_month        
Vara lui 2009 propune coafuri usoare, necomplicate, un look marin cat mai natural.


Amazoana sic

80776.jpg
Parul brun e frumos atunci cand e usor ondulat si suplu. Pe plaja, o floare artificiala colorata este binevenita pentru accesorizarea buclelor. Cararea se face pe mijloc, pentru a sublinia simetria chipului. Daca natura nu te-a inzestrat cu bucle mari, foloseste bigudiurile.
80777.jpg

Wet&Dry

Varfurile sunt uscate, iar radacinile sunt ude si pieptanate bine. Acesta este efectul wet&dry, marea tendinta a verii lui 2009. Cu atat mai bine, deoarece este simplu de realizat. Uda-ti pieptanul si treceti-l prin par, de la radacina spre varfuri.


Coroana impletita

Coroana impletita este cea mai simpla coafura ce arata uniunea dintre sic si practic: nici un pic de par in ochi care sa-ti blocheze razele UV, si un estetic superb. Aceasta coafura li se potriveste femeilor-copil, care au trasaturi fine ale chipului.80774.jpg

Bucle babydoll

Aceasta coafura presupune volum si bucle salbatice. Parul se prinde la spate cu un elastic cu floare sau cu perle. Seara, poti sa-l prinzi cu un elastic-bijuterie, pentru a profita din plin de look-ul babydoll.

80775.jpg

Diadema vegetala

Si mai voluminoasa, reusita diademei vegetale nu tine decat de accesorizare. Machiaza-te discret, pentru a nu parea prea mult. Fa-ti o jumatate de coc in varful capului, si in jurul lui prinde tot felul de agrafe (fluturi), pentru a forma o coroana. Restul parului ramane suplu si natural.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

rezumat
  • person

    "nu regreta niciodata ceea ce ai indraznit sa faci ...regreta ce nu ai facut si ai vrut"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right