Foltene - solutia impotriva caderii parului

Foltene - solutia impotriva caderii parului
  calendar_month        
De ce sa alegi Foltene?
Laboratoarele Foltene si-au castigat renumele international gratie descoperirilor extraordinare in domeniul produselor de ingrijire capilara. Cu o experienta de peste 30 ani de cercetari si peste 40 de studii clinice in mai mult de 37 tari, Laboratoarele Foltene au devenit in scurt timp lider de piata in domeniul farmaceutic si cosmetic. Astazi, Laboratoarele Foltene prezinta o gama bogata de tratamente, sampoane si produse complementare special destinate diferitelor probleme cu care ne putem confrunta la un moment dat: caderea parului, matreata, scalp iritat sau seboree.

Solutia Foltene impotriva caderii parului
Foltene propune un program anticadere complet, adresat barbatilor si femeilor, care opreste caderea parului si favorizeaza cresterea naturala a acestuia.

78459.jpg

Tratamentul impotriva caderii parului pentru femei
Special formulat pentru femei stopeaza caderea parului si favorizeaza cresterea acestuia in cazul afectiunilor determinate de: stres, alimentatie, medicamentatie, sarcina, alaptat, menopauza, poluare, tratamente chimice (vopsit, permanent) sau termice. Creste rezistenta firului de par, redandu-i frumusetea naturala, volumul si stralucirea. Prin continutul in Tricalgoxyl stimuleaza cresterea naturala a parului si reface echilibrul scalpului, iar complexul biomineral are actiune remineralizanta si nutritiva asupra firului de par, datorita extractului de alga rosie si bruna bogat in saruri minerale (Ca, K, Mg, Fe, Zn, P).

78458.jpg

Samponul regenerant pentru stoparea caderii parului - formula speciala pentru femei
Samponul regenerant pentru stoparea caderii parului special pentru femei de la Foltene hraneste, protejeaza si fortifica parul fragil si cu tendinta de cadere, datorata surmenajului, carentelor alimentare, dezechilibrelor hormonale, menopauzei, tratamentelor chimice sau cauzelor ereditare. Contine Tricalgoxyl, care stimuleaza cresterea parului si restabileste echilibrul fiziologic al scalpului si complex cu biominerale care hraneste si protejeaza parul, impiedicand imbatranirea prematura.

78460.jpg

Tratamentul impotriva caderii parului pentru barbati
Formula special creata pentru barbati stopeaza caderea parului datorita afectiunilor ereditare, stresului, oboselii, matretii sau seboreei. Creste rezistenta firului de par si ii normalizeaza ciclul de viata. Continutul in Tricosaccaride stimuleaza cresterea parului, imbunatateste functiile biologice ale scalpului (microcirculatie, schimburi intracelulare), favorizeaza eliminarea catabolitilor de la nivelul bulbului pilifer, iar complexul biovitaminic, amestec echilibrat de aminoacizi si vitamine are rol esential in nutritia scalpului si firului de par.

78461.jpg

Samponul fortifiant pentru stoparea caderii parului - formula speciala pentru barbati
Samponul fortifiant pentru stoparea caderii parului hraneste, protejeaza si fortifica parul fragil si cu tendinta de cadere, datorata surmenajului, alimentatiei dezechilibrate sau cauzelor ereditare. Contine Tricosaccaride, care stimuleaza cresterea parului si restabileste echilibrul fiziologic al scalpului si complex biovitaminic (vitaminele B5, B6, E) care hraneste si protejeaza parul impotriva imbatranirii precoce.


Tratamentul Foltene D.A. pentru stoparea caderii parului
Acest tratament stimuleaza cresterea parului la femei si barbati, mai ales in caderile de par sezoniere (primavara si toamna) sau ca rezultat al stresului, sarcinii sau tratamentelor chimice (vopsire, permanent). Contine Tricosaccaride care stimuleaza si favorizeaza cresterea parului si lipozomi vitaminizanti care contin vitaminele E, B5, H.

78462.jpg

Samponul activ pentru stoparea caderii parului
Contine Tricosaccaride care stimuleaza si favorizeaza cresterea parului, vitamine si proteine care hranesc si protejeaza firul de par de la radacina pana la varf.

Produsele sunt disponibile exclusiv in farmaciile selectionate. Pentru comenzi on-line vizitati site-ul CosmeticeOnline

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Noutati
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right