Gett`s Hair Studio Anniversary

Gett`s Hair Studio Anniversary
  calendar_month        
GETT'S Hair Studio Dacia lanseaza oferta "GETT'S Hair Studio Anniversary", pentru a marca cei de 2 ani de existenta ai salonului!

"Oferta "GETT'S Hair Studio Anniversary" este darul nostru pentru clienti! Am pregatit astfel o oferta speciala pentru toti cei care vor trece pragul salonului nostru din Dacia, in perioada 22 iunie-22 iulie 2011, oferta care acopera toate serviciile noastre.

Le multumim celor care ne-au fost alaturi timp de 2 ani si ii asteptam in continuare cu servicii cel putin la fel de bune ca si pana acum, cadouri si multe surprize", a declarat Jacqueline Enciu, Director Adjunct GETT'S.

Pachetul "GETT'S Hair Studio Anniversary" cuprinde urmatoarele oferte:

la orice serviciu de colorare a parului cu Wella Professionals GETT'S iti ofera cadou 1 produs SP Sun in valoare de 70 Ron
la orice pachet manichiura + pedichiura, GETT'S iti ofera cadou 2 produse marca TRIND pentru ingrijirea unghiilor
la orice tip de tratament facial achizitionat, GETT'S ofera cadou o apa termala din gama SKEYNDOR AQUATHERM in valoare de 47 Ron.
la un pachet se servicii tuns + spalat + coafat, GETT'S ofera cadou 1 sampon marca FUDGE, la alegere.

Ofertele sunt valabile in perioada 22 iunie - 22 iulie 2010, doar in salonul GETT'S Hair Studio Dacia.

In plus, la aniversarea celor 2 ani, GETT'S Hair Studio Dacia a micsorat cu 15% preturile la toate serviciile sale!

57045.jpgDaca esti deja client fidel GETT'S Hair Studio Dacia te asteptam sa ne faci o vizita si in aceasta perioada, pentru a primi cadourile noastre!

Daca inca nu esti client GETT'S Hair Studio Dacia, atunci neaparat trebuie sa ne vizitezi in Bulevardul Dacia, nr. 153-155, unde timpul pentru rasfat se dilata!

Te astepam 365 de zile/an - de luni pana vineri intre orele 08.00- 21.00, sambata intre orele 09.00-21.00 si duminica intre orele10.00-18.00 - la GETT'S Hair Studio Dacia, cu o gama larga de servicii de infrumusetare: frizerie, coafura, estetica faciala si corporala, manichiura si pedichiura SPA, toate sub umbrela unicitatii conceptului "GETT'S"!

Urmareste promotiile noastre pe www.getts.ro sau devino prietenul nostru pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/GettsSalons, unde ti-am pregatit o multime de concursuri si cadouri!

Despre GETT'S:
GETT`S, un veritabil trend-setter in domeniul serviciilor de infrumusetare din Romania, este de 14 ani liderul pe piata locala de profil si detine un lant de 7 saloane (6 in Bucuresti si unul in Cluj).

Saloanele GETT'S ofera servicii complete day SPA - hair&beauty, pentru orice varsta sau sex, precum: coafura, frizerie, estetica faciala, machiaj, estetica corporala, epilare definitiva, manichiura, pedichiura, avand o echipa de peste 120 de profesionisti si peste 57.000 de clienti/an.

GETT'S dezvolta primul program de fidelizare prin acumulare de puncte bonus, numit GETT'S Beauty Miles, cu peste 15.000 de membrii activi la 9 ani de la implementare.
Lantul de saloane GETT'S are in portofoliu 2 branduri: GETT'S Hair Studio si GETT'S Color Bar.

GETT`S Hair Studio - Locatiile de 5 stele cu destinatie exclusivista, ce exprima rasfat, imbina stilul clasic cu imaginea eleganta, adresate celor ce-si doresc intimitate. Din aceasta categorie fac parte saloanele aflate in incinta JW Marriott Grand Hotel, Hotel Radisson BLU, InCity Residence si cel aflat pe Bulevardul Dacia.GETT'S Color Bar - Locatii de 4 stele, amplasate in centrele comerciale AFI Cotroceni, Bucuresti Mall (Vitan) sau Iulius Mall Cluj, ce combina stilul high-tech si imaginea moderna, pline de energie, accesibile tuturor din punct de vedere al orarului, preturilor si disponibilitatii.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Insomnia
  • person

    "motto cel mai clar e lipsa unei certitudini!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right