Noul salon exclusivist marca Cristi Pascu

Noul salon exclusivist marca Cristi Pascu
  calendar_month        
Doamnele din Bucuresti au un nou prilej de rasfat-in centrul capitalei.

Cristi Pascu, denumit si "hair stylist-ul vedetelor", si-a deschis un nou salon exclusivist.


Pentru ca si-a facut din profesie o arta Cristi Pascu a investit peste 100.000 de euro in noul sau salon care se adreseaza tuturor doamnelor, domnisoarelor, dar si domnilor.

"Cristi Pascu Exclusive" este singurul loc din Romania unde tratamentele se efectueaza cu apa termala.

Produs de o celebra firma din Italia, Maletti, aparatul minune este capabil sa livreze apa demagnetizata electronic, sterilizata cu electrozi de argint pentru a iesi apa pura, apa termala care este apoi folosita in tratamente capilare.

Crist Pascu spune: "Investitia, care nu a fost una mica, a meritat din plin pentru ca, dupa ce beneficiaza de aceasta tehnologie unica in tara, toate clientele parasesc salonul foarte multumite."

"Mai mult decat un tuns" este sloganul salonului "Cristi Pascu Exclusive" si cei 6 stilisti de top sunt gata sa demonstreze oricui ca meseria lor este bratara de aur.

Salonul este situat in Piata Lahovari, in centrul capitalei, are 220 de metri patrati, este dotat cu aparatura de ultima generatie si are un personal supercalificat: 6 stilisti de top, 4 coafori si 6 frizeri, pentru ca, in inima capitalei, domnii sunt si ei rasfatati si tratati cu cele mai noi tehnologii.

"Cristi Pascu Exclusive" este locul in care orice client este tratat ca un VIP.

57069.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Arta de a reusi
  • person

    ""ce este un barbat celibatar? un barbat care a pierdut ocazia sa faca fericita o femeie!""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right