Parul scurt - feminin sau nu?!

Parul scurt - feminin sau nu?!
  calendar_month        
Daca doresti o schimbare majora, renunta la teama de a-ti taia parul scurt, deoarece subliniaza trasaturile fetei, este extrem de usor de ingrijit si poseda stabilitate.

Parul scurt pana la mediu poate contine anumite elemente, cum ar fi buclele sau linia tunsorii, care il pot face la fel de feminin.

In plus, coafura ta va rezista toata ziua fara nici un fel de probleme, iar dimineata iti vei petrece mult mai putin timp pentru a-l aranja.


78244.jpg

78245.jpg
- Pentru o nota extravaganta, tot ce trebuie sa faci este sa-ti fixezi parul cu wet-gel in cat mai multe directii. Imaginatia ta te va ajuta foarte mult si vei arata in fiecare zi altfel.

- Nu uita ca stilul acesta impune si o tinuta vestimentara nu tocmai conservatoare.

- Parul scurt are nevoie de un plus de volum pentru a se aseza asa cum vrei tu, altfel, va sta lipit de cap, fara nici o forma.

- Nu uita sa-ti definesti suvitele taiate in lungimi diferite, care sa-ti incadreze fata in asa fel incat look-ul tau sa contina efect maxim.78246.jpg78247.jpgEste total gresita ideea preconceputa conform careia parul scurt este lipsit de feminitate. Este dinamic, modern si confera o alura avangardista.

Poze realizate in salonul Vanda Beauty str. Brezoianu 54- 56, tel. 021/ 314 40 89.

Citeste mai multe despre Tendinte coafor 2005 .

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Dragoste vs Intelepciune
  • person

    "orice va fii de acum inainte...viata va fii tot simpla si mishto:)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right