Permanentul digital, cel mai nou trend in hairstyle-ul vedetelor

Permanentul digital, cel mai nou trend in hairstyle-ul vedetelor
  calendar_month        
Ce au in comun Victoria Beckham, Kristen Stewart si Kate Middleton? In afara de faptul ca sunt celebre, au cariere stralucite si milioane in banca, au si niste bucle perfecte si o coafura mereu impecabila, iar secretul lor a fost dezvaluit: toate recurg la permanentul digital.

Cine n-a visat niciodata la buclele boho, naturale, care sa dea volum parului si sa nu mai fie nevoie sa te lupti zilnic cu bigudiuri, perie rontunda si ondulator? Acum exista si o solutie, pe care stilistii experimentati o aplica prin acest dispozitiv minune numit: permanentul digital.


Permanentul traditional a pierdut de mult teren din cauza combinatiei de bucle prea crete ca sa para naturale, solutii care distrug parul si posibilitatilor limitate de a controla rezultatul final. Odata ce sunt puse bigudiurile si aplicata solutia, stilistul nu mai poate interveni in forma buclelor.

Ce este permanentul digital?
83788.jpgPermanenul digital este o tehnica noua, descoperita in Japonia si folosita deja de stilistii din intreaga lume, avantajul principal fiind buclele lejere, care arata natural si relaxat, nu ca si cum abia ai iesit din salon, motiv pentru care este foarte agreat de celebritati, care trebuie sa fie mereu bine coafate.

Un alt avantaj este caracterul permanent al buclelor, care vor dura pana la cateva luni, dar si aspectul sanatos si lucios al parului. Pentru acest rezultat se face un tratament care ajuta si protejeaza parul, inainte de procesul de obtinere al buclelor permanente.

Dupa tratament, parul este rulat pe bigudiuri, care exista in dimensiuni variate, pentru a crea bucle cu aspect natural, ceea ce vechea tehnica de permanent nu putea obtine. Bigudiurile sunt atasate la un aparat care controleaza digital caldura si ajuta la fixarea buclelor. Odata ce parul este uscat, este aplicata o solutie cu neutralizant, iar parul este clatit si coafat.

Permanentul digital poate fi aplicat la persoanele cu par intins, dar si la cele cu par cret, care vor sa mai intinda un pic buclele, dureaza pana la patru luni si poate fi repetat fara sa afecteze firul de par.

Stilistii celebri il aplica deja
57282.jpgChristian B. Toth, de la salonul Eleven Hair, este unul dintre cei mai buni experti in tratamente chimice aplicate parului din Marea Britanie si este totodata responsabil pentru raspandirea acestei tehnici in lume. El a lansat tehnica permantului digital la inceputul acestui an, la Salonul International de Frumusete de la Londra, iar de atunci cererile nu se mai opresc.

Referitor la succesul acestei tehnici inovatoare, Christian spune: "Celebritatile au influentat cu siguranta popularitatea buclelor lejere. Gemenele Olsen, Jennifer Aniston si topmodelul Gisele poarta deseori aceasta coafura naturala, relaxata si foarte sexy. Clientele mele sunt usurate ca au scapat de folosirea zilnica a bigudiuriurior si a ondulatoarelor fierbinti."

Joseph Koniak, stilist pentru vedete celebre, ca Naomi Campbell si Kate Moss, este si el adeptul tehnicii permanentului digital. "Aceasta tehnica te ajuta sa obtii cu pana la 90% mai usor bucle naturale, fara sa le mai coafezi. Trebuie doar sa-l speli si sa-l usuci putin si sta la fel de bine in fiecare zi."Printre primele are au adoptat aceasta tehnica uluitoare s-a numarat si Victoria Beckham, care si-a afisat buclele superbe la o petrecere recenta, insa nici Kate Middleton sau Kristen Stewart nu par sa se mai sature de noul lor look obtinut cu permanentul digital.

Autor: Ioana Stanciulescu

Recomandari

Newsletter Ele.ro

S-a dus Craciunul din sufletele lor...
  • person

    "incearca sa fii un om mai bun... e asa placut..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right