Spune adio firelor despicate!

Spune adio firelor despicate!
  calendar_month        
Odata ce varfurile parului ti s-au inspicat numai poti face nimic pentru a remedia acest lucru, decat sa le tai. Tunde-ti regulat parul, aproximativ o data la sase saptamani daca ai parul lung si la patru saptamani daca ai parul mai scurt.

Vopsirea parului il face mai uscat, prin urmare mai predispus la inspicarea varfurilor. Adu-ti aminte sa folosesti un pieptan cu dintii rari, atunci cand parul este umed, si nu-ti peria niciodata parul cand este ud. O data pe luna foloseste un balsam sau o crema hidratanta si lasa produsul pe cap peste noapte pentru a-ti penetra firul de par.

In afara de folosirea produselor de calitate pentru ingrijirea parului, pentru a evita inspicarea varfurilor trebuie ai grija si noaptea de el. Prinde-ti parul intr-o coada joasa si nu-ti rasuci elasticul de par de prea multe ori, pentru a nu-l rupe. Dormi pe perne din matase, material cunoscut pentru fpatul ca reduce sansele incurcarii parului.

Cuticulele parului pot deveni foarte uscate in urma folosirii constante a instrumentelor de coafare a parului cum ar fi ondulatoarele sau placile de indreptat parul. Acesta este un alt lucru care cauzeaza inspicarea varfurilor. Investes-te intr-un uscator de par care foloseste tehnologia cu ioni negativi si produse termale de stilizare a parului care-l protejeaza in timpul coafarii cu instrumente ce folosesc caldura.

Trucuri pentru camuflarea varfurile inspicate

Ceara iti poate lipi varfurile inspicate. Dupa ce-ti aranjezi parul, aplica putina ceara de par in mana, freac-o pe degete si aplic-o pe varfurile parului. Acest lucru, iti va rezolva, temporar, problema varfurilor inspicate.
Serumul pentru luciu poate avea rol dublu. Acest produs contine silicon asa ca aplica-l in mod normal pe suprafata parului, dar concentreaza-te mai mult pe varfuri. Indrepta uscatorul de par spre varfuri si prinde intre degete varfurile suvitelor de par, pentru a le lipi.


Tot acelasi rol il are si uleiul de masline. Aplica-l doar pe varfurile parului si indreapta uscatorul asupra lor.Aceste metode sunt doar temporare, dar pentru a scapa de varfurile inspicate trebuie sa-ti tunzi parul o data la 6 sau 8 saptamani.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ce e Iubirea
  • person

    "iubirea nu are timp trecut!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right