Toamna 2012: 7 coafuri cu impletituri din prezentarile marilor designeri

Toamna 2012: 7 coafuri cu impletituri din prezentarile marilor designeri
  calendar_month        
Elegantele coafuri cu impletituri sunt omniprezente in prezentarile marilor designeri pentru toamna 2012. Suvitele frumos imbinate, in forme spectaculoase, care sa concentreze trecutul si prezentul intr-o maniera estetica fara cusur, raman sarea si piperul stilului de aranjare a parului la sfarsit de an.

Popularitatea rafinatelor coafuri cu impletituri a prins amploare inca de sezonul trecut. Marii designeri si-au pastrat interesul pentru coditele impletite sau rasucite, cel putin asta reiese din prezentarile destinate tendintelor de toamna-iarna 2012. Am ales pentru tine cateva exemple graitoare, din care sa te inspiri daca vrei sa ai o podoaba capilara "la moda".

Autor: Adelina Dobrin

57897.jpg


1. Cocul impletit
Cocul impletit a fost abordat in diverse moduri inovatoare de catre stilistii designerilor de renume.

Varianta haute couture prezentata de Elie Saab se distinge in peisaj prin acuratetea tipic franceza si simetria coditelor.

Parul este impletit identic in ambele parti, din fata in spate, pentru un aer desavarsit de tinerete si eleganta.

Cocul este prins chiar la baza gatului, iar cararea centrala echilibreaza suplimentar coafura foarte bine studiata si `finisata`.85868.jpg


2. Impletiturile olandeze
Impletiturile tipic olandeze, care pornesc de la nivelul bretonului si formeaza linii curbe armonioase in dreptul fruntii, sunt in voga toamna aceasta.

Incearca o coafura romantica de acest tip, conturandu-ti o carare laterala, de unde sa porneasca spre partile laterale doua impletituri stranse.

Roteste la spate cozile in doua cocuri mai mici si fixeaza-le cu agrafe subtiri, exact ca in coafura prezentata de manechinul Ellie Saab pentru toamna 2012.85867.jpg


3. Coafura boho cu impletituri
Rachel Zoe este, cu siguranta, o mare admiratoare a stilului boho.

Prin urmare, manechinele din prezentarea de moda pentru sezonul rece 2012-2013 au purtat coafuri dezordonate, cu multa textura in bucle, rafinate pe alocuri de codite impletite lejer.

Un aer puternic al anilor `60 - `70, printr-un simplu element boem de aranjare a parului.85865.jpg


4. Impletituri in jurul capului


Impletiturile purtate in jurul capului au ajuns tendinte principale in coafuri inca de la prezentarile sezonului primavara-vara 2012, cand Moschino promova stilul retro prin aceasta cale minunata de a imbina farmecul rustic si rafinamentul romantic in cosite.
85870.jpg


5. Impletiturile naturale
Valentino, Marc Jacobs sau Jean Paul Gaultier propun unanim impletiturile naturale, usor dezordonate, pentru sezonul toamna-iarna 2012.

Un exemplu graitor este cocul pe care hairstilistul casei de moda Valentino l-a creat in scopul de a sarbatori frumusetea si eleganta acestui stil nemuritor.

Coada impletita in stil frantuzesc, in sensul acelor de ceasornic de-a lungul liniei parului, confera intr-adevar un rafinament aparte oricarui chip.85866.jpg
6. Coditele rasucite
Rude mai indepartate ale impletiturilor sunt coditele rasucite, care ne amintesc tot de eleganta tipic franceza in aranjarea parului.

Pentru toamna 2012, Valentino s-a concentrat in mod special pe acest stil incarcat de rafinament, extrem de potrivit doamnelor care se invart in cercuri elitiste si adeptelor imaginii curate, cu aer regal.85869.jpg


7. Coditele de printesa razboinica
Esti gata sa intri in pielea Xenei sau a altor printese razboinice?

Casa de moda Chanel promoveaza un nou stil interesant pentru coafurile tale: coditele de printesa razboinica, distribuite ca o coroana de-a lungul scalpului si extrem de potrivite unei personalitati puternice si originale.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

stele de aur si cer senin
  • person

    "cheia spre fericire este sa iti doresti ce poti obtine..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right