Top 5 ingrediente de hidratare

Top 5 ingrediente de hidratare
  calendar_month        
Parul cret tanjeste dupa hidratarea potrivita. Uita-te pe etichetele cosmeticelor pentru parul cret dupa urmatoarele ingrediente cu efect hidratant garantat.

Untul de shea reduce incretirea parului, imblanzeste si descurca parul cret, uscat sau cu fir gros. Face parul foarte moale si este potrivit parului supus actiunilor chimice. Daca ai parul subtire nu folosi acest ingredient, pentru ca untul de shea este greu, bogat si dens si iti va lipi parul de cap, lipsindu-l de volum.

Glicerina vegetala defineste si separa buclele si reduce incretirea parului. Este un agent umectant, lucru care duce la atragerea umezelii din atmosfera si transferarea acesteia in par. Daca te afli intr-un climat uscat, glicerina nu va avea de unde sa atraga hidratarea, deci nu va fi eficienta.

Uleiul de jojoba reface parul deteriorat sau uscat si intensifica stralucirea. In plus, ajuta si la definirea si descurcarea buclelor. Uleiul de jojoba este asemanator cu uleiul natural produs de corp, asa ca poate fi folosit cu succes pentru a oferi o stralucire naturala parului. Uleiul ajuta la dizolvarea acestor lipidelor pielii, rezultatul fiind destuparea porilor. Porii blocati ai foliculilor de par incetinesc cresterea parului.
Uleiul de avocado restabileste nivelul de hidratare a parului deteriorat sau uscat si intensifica stralucirea. Acest ulei contine lipide bogate si diferite vitamine. Desi este destul de uleios, iti ofera efectul nutritiv dorit, asa ca poate fi folosit si pe parul fin, nu numai pe cel cu firul gros.

Aloe Vera protejeaza parul de efectele negative a caldurii artificiale, defineste buclele, netezeste parul si il descurca si rezolva problema mancarimii scalpului.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ai ramas
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right