Trenduri in hairfashion pentru 2007 - partea I

Trenduri in hairfashion pentru 2007 - partea I
  calendar_month        
Odata cu toamna, si tendintele in hair-styling s-au modificat in ton cu noul anotimp. Va voi prezenta in continuare propunerile oferite de L`Oreal in ceea ce priveste hair-stylingul acestui sezon.

Colectia L`Oreal cuprinde sapte trenduri, in nuante reci, care vor trece treptat spre un rosu aprins in vara urmatoare. Imaginea femeii este una romantica cu un aspect mai cuminte decat in anii precedenti si cu parul in nuante de maro-rece, cu reflexe argintii sau albastre. dar sa vedem care sunt exact aceste propuneri.

DivaAsa cum in tendintele machiajului cel de star hollywoodian are o puternica reintoarcere, trebuia sa i se adapteze si coafura pentru a nu strica armonia chipului.
Coafura "divei" este din linii clare, de lungime medie spre lung, cu breton scurt, simplu, putin filat.

Se poate purta drept sau in onduleuri mari "glamour". Culorile pe care le putem aborda sunt cele cu nuante de violet, rosu inchis ce lasa o unda de mister, senzualitate si intangibilitate (stiut fiind ca violetul este una dintre cele mai pline de mister culori).

Ingerul Auriu

78660.jpg

Si aceasta coafura se potriveste machiajului de star tip Marilyn Monroe, buclele aurii cazand pana la umeri sau si mai jos, pe spate, in nuante de aramiu, blond de toate tipurile sau maro cu mese mai late, si ele deschise de la cupru pana la champagne.

Parul trebuie sa aiba onduleuri lejere, cu aspect natural si multa miscare, iar linia lui poate avea asimetrii indraznete care sa-i confere volum.


Senzatii secrete

Aceasta coafura se realizeaza pe un par lung foarte filat si franjurat cu varfurile bine evidentiate, evetual cu ceara de coafat. Culoarea dominanta este, in acest caz, tot castaniul, insa cu accente si mese de roscat din toate nuantele pana la portocaliu.
Aceasta coafura `se aseaza sigura" foarte bine daca parul este tuns si filat corect, doar un pic de volum ii putem conferi folosind o spuma pentru volum.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Liniste
  • person

    "e loc sub soare pentru toata lumea. mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Divina wallet
Shop Ele.rochevron_right