Tunsori asimetrice

Tunsori asimetrice
  calendar_month        
Coafurile asimetrice se potrivesc femeilor care adopta in mod normal stiluri mai neconventionale si care vor sa arate mai tinere. Pentru o tunsoare asimetrica nu ai nevoie de par prea lung sau daca il ai lung nu trebuie sa tai prea mult din el. Coafurile asimetrice sunt foarte creative si iti pun imaginatia la contributie.

Coafurile asimetrice au fost in voga in anii '80 iar printre cei care au popularizat trendul se afla cantareata Cindy Lauper, care avea parul tuns extrem de scurt intr-o parte.

Parul intr-o parte

O tendinta a anului 2009 este tinerea parului pe o parte. Look-ul este unul destul de indraznet, mai ales ca la o prima vedere ai impresia ca pe o parte parul ar fi tuns foarte scurt. Inspira-te din show-urile Derek Lam, Proenza Schouler sau Rag&Bone.

80335.jpgCoafura asimetrica cu suvite

O coafura asimetrica se observa cel mai bine daca iti vopsesti si cateva suvite, in special pe cele de lungime diferita decat restul parului. Designerul de accesorii Kristina Dragomir poate fi luat punct de reper pentru coafurile asimetrice in combinatie cu asimetria de culori din par.

80334.jpg

Breton asimetric

Cea mai la indemana tunsoare asimetrica este cea pentru care doar bretonul are de suferit. Fie ca-l lasi lung si il dai intr-o parte, fie ca il tai jumatate scurt, jumatate lung. Nu uita de accesoriile de par, fie bentite, clame sau bijuterii.80336.jpg


Bobul asimetric

Acest fel de bob a fost prezent in mai toate prezentarile de moda si este inca cerut in saloanele de coafura. Bobul se potriveste tuturor categoriilor de varsta si forme faciale. Bobul in sine este o coafura asimetrica, dar daca accepti ca suvitele din fata sa fie de lungimi diferite atunci vei obtine o tunsoare asimetrica in adevaratul cuvant.
Recomandari