Tunsori si coafuri in functie de forma corpului

Tunsori si coafuri in functie de forma corpului
  calendar_month        
Atunci cand iti alegi tunsoarea in afara de forma faciala trebuie sa te gandesti si la cea corporala. Pentru cele mai bune rezultate, gandeste-te si cum va arata tunsoarea in relatie cu intregul corp. Anumite tunsori arata bine pe anumite tipuri de corp. Iata ce tunsori se potrivesc si ce tunsori ar trebui sa eviti pentru urmatoarele forme corporale:

Femeia snur

Tunsorile medii, cu bucle si cele cu volum moderat confera curbele necesare armonizarii unui astfel de corp. In plus, si tunsorile asimetrice si cele filate se vor potrivi.

Nu opta pentru coafurile cu prea mult volum, nu-ti tapa prea mult parul intrucat corpul va parea disproportionat. Evita sa-ti lasi parul prea lung si sa-l intinzi cu placa, pentru ca vei accentua subtirimea corpului. Deasemenea, o tunsoare prea scurta iti va conferi un look masculin si un corp de baietel.

Femeia plinuta cu forme apetisante

Ti se va potrivi o tunsoare medie si filata sau coafura cu breton dat intr-o parte. Stai deoparte de parul prea scurt sau lipit de cap dar si de parul prea lung si cu prea mult volum. Nici parul cret, cel pana la umeri sau coafurile cu prea multa latime sau inaltime nu ti se vor potrivi.
Femeia miniona

Incearca tunsorile medii si scurte, filate, asimetrice si cu putina inaltime spre varful capului. Insa nu te tunde prea scurt, intrucat capul tau va parea mai mic decat in realitate. Nici parul prea lung nu este o buna optiune. Deasemenea, evita impletiturile sau coditele de scolarita.

Femeia inalta si atletica

Daca ai esti inalta si ai un corp atletic poti apela la o gama larga de coafuri si tunsori. Totusi lasa deoparte obisnuita coada de cal si opteaza pentru una cu mai mult volum sau una care sa porneasca din varful capului.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Xerostomia sau gura uscata
  • person

    "Fii pacientul nostru, pentru ca noi cream zambete pentru toata viata!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Ia Viviana
Shop Ele.rochevron_right