Tunsul nu este o joaca

Tunsul nu este o joaca
  calendar_month   update 24 Apr 2003, ora: 11:33      
Tunsul este cel mai bun tratament pe care il puteti oferi parului dv.
Tundeti-va in mod regulat. Daca aveti parul lung sau potrivit de lung, taiati cel putin 0,5 cm in fiecare luna. Folositi o foarfeca speciala de frizerie ca sa nu deteriorati firele de par. Aceasta operatie ii va asigura forta si vitalitate.

Daca va duceti la coafor, alegeti unul bun. Cele care nu suportati volumul prea mare al parului cret si des, alegeti o operatie prin care sa reduca deasemenea (tunsul in scari), limitand volumul dar pastrand totodata buclele.
Pentru parul cret si mai putin des sau pentru fanii volumului, alegeti degradeul care ofera volum si bucle repartizate in mod armonios.
Alegeti un mod judicios, in functie de gustul si capacitatea dv.

Va periati mult si in mod frecvent? Sunteti adepta uscatului natural? Doriti o pregatire rapida sau nu? Pe scurt, puneti-va problema cum va veti impaca cu noua dv. infatisare. Este putin probabil ca atitudinea dv. sa se schimbe odata cu schimbarea coafurii. Dupa primele zile de entuziasm, vor reveni vechile obiceiuri. Eviatati deci acele tunsori care necesita un periat mai complicat sau sofisticat daca nu va place aceasta ocupatie. Alegeti tunsorile foarte bine structurate care permit pastrarea coafurii fara a necesita o durata mai mare de timp.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

viata
  • person

    "nu voi fi un om obisnuit pentru ca am dreptul sa fiu unul extraordinar"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right