Tutorial: 2 coafuri romantice pe care le poti face singura

Tutorial: 2 coafuri romantice pe care le poti face singura
  calendar_month        
Vrei o coafura speciala dar usor de facut acasa?

Am ales pentru tine doua coafuri romantice pe care le poti face singura in doar cateva minute.

Si mai important, iti aratam si cum sa le faci.


Toate stim cata atentie oferim look-ului nostru atunci cand mergem la o intalnire... rochita de flirt, machiajul nu prea strident dar atat cat sa ne evidentieze frumusetea naturala, si parul - parul pe care il vom invarti jucaus pe deget atunci cand il vom privi in ochi. Unde mai pui ca ne apropiem cu pasi repezi de luna februarie, una din cele mai romantice ale anului!

Pentru ca nu vrem sa fim luate pe nepregatite, iata 2 coafuri romantice si simple, pe care le putem face fuecare dintre noi acasa. Si singure.

Fundita cocheta

Alege doua sectiuni de par, de o parte si de alta, si leaga-le cu un elastic la spate in asa fel incat sa formeze o bucla mica. Imparte bucla in doua in timp ce restul parului din coada il ridici si treci printre acestea pentru a le sectiona, si il prinzi la baza funditei cu agrafe.

86466.jpgSpic romantic pe o parte

Este simplu de facut, ca orice spic normal. Singura diferenta este ca pornesti dintr-o parte a capului si continui pana pe partea cealalta, in timp ce calota o lasi la o parte. Intr-un final prinde tot parul intr-o coada impletita si prinde cu un elastic la final.

58080.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

suflet de copil...
  • person

    "nu renunta niciodata la ce iti place!!!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right