Usuca-ti parul ca un profesionist!

Usuca-ti parul ca un profesionist!
  calendar_month        
Probabil te intrebi cu iti usuca parul hairstilistul de la coafor de ajunge sa fie asa de stralucitor si flexibil si de ce nu poti avea aceleasi rezultate la tine acasa. Ce trebuie sa stii tu este sa folosesti corect uscatorul de par si sa nu uiti de accesoriile ciudatele care vin odata cu el.

Cum sa folosesti corect uscatorul de par

Uscatorul de par poate servi mai multor scopuri, decat uscarii parului. Folosit corect, un uscator de par poate crea de la un par drept si neted pana la bucle flexibile si stralucitoare.

Folosorirea corecta a accesoriilor de par

Accesoriile sunt cele ce transforma un simplu uscator de par intr-un instrument ce-ti poate crea coafura dorita. Exista trei accesorii: un difuzor, un pieptan cu dintii rari si o duza.

Difuzorul

Daca ai parul ondulat difuzorul este accesoriul perfect intrucat acesta va da buclelor tale acea miscare pe care o vezi in reclamele la cosmeticele pentru par . In plus, parul va dobandi volumul dorit.
Duza

Daca iti doresti un par neted si drept trebuie sa foloseti uscatorul de par cu duza si o perie rotunda. Ia suvita cu suvita si indreapta-ti parul exact ca la salon.

Pieptanele cu dinti rari

Daca ai parul cret si-l vrei drept usuca-ti parul folosindu-te de acest accesoriu impreuna cu o perie . Dupa ce-ti usuci parul va trebui sa revii cu placa de par, pieptanele face ca indreptarea parului sa mearga mai usor, dar nu poate face chiar toata treaba.

Recomandari