Vezi care sunt cele mai urate coafuri ale celebritatilor!

Vezi care sunt cele mai urate coafuri ale celebritatilor!
  calendar_month        
Vedetele sunt cele care ar trebui sa ofere lectii de hairstyling si sa lanseze tendinte in coafuri si tunsori. Desi ar trebui sa fie un exemplu din care sa te inspiri zilnic, multe dintre modurile in care celebritatile isi aranjeaza parul sunt un exemplu de "asa nu". Iata cele mai dezastruoase coafuri de vedeta!

Te asteptai probabil ca Amy Winehouse, Christina Aguilera sau Britney Spears sa fie pe lista celor mai dezastruoase coafuri din istorie, dar cu siguranta vei fi surprinsa sa constati ca si vedete cu un simt estetic apreciat de critici si-au asigurat un loc pe "lista neagra" a coafurilor.

Christina Aguilera
83472.jpg

Daca nu ar avea un stil atat de diferit de cel al lui Amy Winehouse, ar fi cu siguranta vedeta cu cele mai multe coafuri oribile din showbiz-ul de peste hotare.

Ea a transformat unele dintre coafurile care pareau de bun simt si reusite intr-unele dintre cele mai vulgare tunsori si moduri de aranjare a parului - buclele carliontate si stilul afro, dar si parul "explodat" pe care le-a afisat de-a lungul timpului, asociate cu machiajul total neadecvat acestora o fac sa fie fruntasa in topul "asa nu".

Amy Winehouse
83473.jpg


Regretata cantareata Wmy Winehouse a fost dintotdeauna o aparitie controversata, din cap pana in picioare. Dar daca tot vorbim de cap, nu putem omite cocul sau coafurile inalte si parul neingrijit care au consacrat-o.

Kelly Osbourne
57173.jpg


Poate rivaliza de la egal la egal cu Amy sau Christina, dar ii putem oferi un bonus pentru finisajele perfecte cu care-si aranjeaza mereu coafurile.

Kelly se poate lauda cu un amalgam de tunsori, mai scurte, mai lungi sau asimetrice, oribile, dar perfect aranjate, pana la ultimul fir de par. Parca niciuna dintre tunsorile abordate de vedeta nu au reusit pana acum sa o puna in evidenta.

Gwen Stefani
83471.jpg


Apreciata pentru gusturile in materie de alegeri vestimentare, Gwen a fost criticata adesea la capitolul coafuri.

Nonconformismul de care a dat dovada in materie de hairstyle a lasat de dorit si a atras critici din partea expertilor.

Daca ar exista curcubeul culorilor de par si topul coafurilor cel putin ciudate, atunci Gwen ar intra cu siguranta in fruntea lor.

Alicia Keys
83468.jpg


Talentata cantareata nu pare sa renunte nici in ruptul capului la coafura care a consacrat-o, dar care a iesit de ani buni din tendinte. A fost o vreme in care s-au purtat coditele afro, dar se pare ca Alicia se incapataneaza in continuare sa afiseze o imagine invechita si de "fata rea", care o vulgarizeaza uneori. Cu siguranta i-ar sta mai bine cu o tunsoare care sa-i "indulceasca" aspectul.

Nicole Ritchie
83469.jpg

Imaginea lui Nicole Ritchie, una dintre cele mai bune prietene ale controversatei Paris Hilton, lasa de dorit la atatea niveluri. De data aceasta, doar parul este luat in vizor. Coafura ei ar putea fi incadrata extrem de usor intr-un top al pitipoancelor autohtone.Britney Spears
83470.jpg


Nu numai ca Britney a relansat trendul Sidney O`Connor si ne-a lasat masca atunci cand s-a tuns la zero, dar a facut cunoscut un alt trend in materie de coafuri: cel cu extensiile la vedere si nepieptanat. Nu ne-am dori sa fim "in parul" cantaretei!


Autor: Daniela Ganciu

Sursa: foto: 3.bp.blogspot.com

Recomandari

Newsletter Ele.ro

ce dor imi este de tine!!!!!
  • person

    "nu pot sa imi dau seama de ce a tebuit sa astept 30 de ani ca sa il intalnesc!!!unde a fost pana acu"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right