1 an cu Fashionlab - 10% reducere!

1 an cu Fashionlab - 10% reducere!
  calendar_month        
Pe 23 septembrie, magazinul online Fashionlab.ro implineste 1 an de la lansarea in lumea virtuala, un an frumos, plin de provocari si succese.

Suntem mandri ca ne-am imbunatatit portofoliul cu branduri ca: Irregular Choice, U Roads, Creative Recreation, Ringspun, Gsus, Goorin Brothers , Peter Grimm, Darimeya , Design by Humans, Merc London, Lu Lu Ah, marci unice in Romania care incanta ochiul tuturor pasionatilor de moda. Toate produsele sunt alese cu mare grija, in serii limitate pentru ca tu sa te simti diferit purtand o pereche de pantofi sau o rochie pe care nu o intalnesti la tot pasul.
80892.jpg


Tot anul acesta, www.fashionlab.ro a devenit magazin atestat GpeC, ceea ce va asigura de calitatea serviciilor noastre. Doar magazinele care respecta bunele practici in comertul electronic beneficiaza de aceasta atestare.

Vrem sa impartasesti bucuria cu noi, asa ca de ziua noastra vom oferi cadou, 10% reducere primelor 23 de comenzi.

56256.jpg

Aceasta reducere nu se cumuleaza cu alte promotii si se aplica la toate produsele, atat din colectiile noi cat si din cele vechi, in intervalul orar 00:00 - 24:00 al zilei de 23 septembrie.

Fii alaturi de noi, trimite-ne gandurile tale, opinia ta despre noi, sau sugestii, pentru a ne imbunatati activitatea.

80893.jpgScrie-ne un e-mail, il vom citi cu mare drag si vei fi rasplatit cu o reducere de 10% indiferent de valoarea comenzii.

Ai 24 de ore de sarbatoare la preturi imbietoare!

Profita acum!

Fashionlab.ro - Be Unique!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

...............................................................
  • person

    "a￯n incona￯tient, nimic nu ia sfa￯ra￯it, nimic nu trece, nimic nu se uita￯."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right