3 produse de make-up care te transforma in diva toamnei

3 produse de make-up care te transforma in diva toamnei
  calendar_month        
O diva este mereu la curent cu noile aparitii si tendinte in materie de make-up.
Citeste recomandarile noastre pentru ca tu sa fii diva toamnei!57198.jpg
Gene explozive


In aceasta toamna sa poarta genele fabuloase, dramatice, cu volum exploziv asa ca iti recomandam noul mascara Big&Beautiful Boom de la Astor.

Va fi noua ta arma secreta pentru un look ucigator de seducator - in doar o secunda. Mascara Big & Beautiful Boom! iti ofera instant pana la de 10 ori mai mult volum exploziv datorita periei supradimensionate si a unicei formule cremoase, pe care nu e nevoie sa o aplici decat intr-un singur strat.

Genele sunt seducator de lungi si pline dupa doar un singur strat de mascara. Daca privirile ar putea ucide, aceste gene excesiv de lungi ar putea fi mortale...83530.jpgPrivire de catifea

Culoare catifelata, luminoasa ramane intensa pana la 8 ore!
Eye Artist Pallettes de la Astor este alegerea perfecta pentru un machiaj de zi sau de seara,indiferent de cat de simplu sau de elaborat ti-l doresti.

Buze retro, conturate si catifelate83531.jpgTine cont ca look-ul anilor 50 se intoarce in make-up in aceasta toamna. Adopta stilul retro si vei fi in trend!

Imbratiseaza look-ul ultra-modern, superb si feminin, inspirat din moda anilor '50 cu noua colectie pentru buze Mad Velvet de la Astor.

Buzele conturate, catifelate, sunt cel mai important accesoriu fashion in aceasta toamna, asa cum se poate observa pe toate podiumurile de prezentare. La randul lor, culorile Astor sunt 100% in trend, cu nuantele stralucitoare de mango, burgundy si rosu, cu un finish mat, absolut must-have.

Recomandari