5 Criterii de alegere a cremei de corp

5 Criterii de alegere a cremei de corp
  calendar_month        
Toate stim ca este necesar sa hidratam si hranim atat tenul, cat si pielea corpului, intrucat si aceasta este afectata de temperatura, dieta sau dezechilibrele hormonale ce pot aparea.

Insa, cu o oferta de lotiuni atat de bogata, alegerea cremei cele mai potrivite poate fi o misiune destul de dificila.

Iata care sunt criteriile pe care ar trebui sa le luam in calcul cand pornim in cautarea lotiunii perfecte:

1. Tipul pielii

Acesta poate determina textura necesara a cremei. De exemplu, o piele uscata cu siguranta are nevoie de un produs hranitor si onctuos, cum ar fi Untul de Shea sau Uleiul de corp de la SABON.

Iar o persoana cu o piele normala sau cu tendinta grasa ar trebui sa opteze pentru o lotiune non-grasa, ca, de exemplu, Body Mist de la SABON, o lotiune-spray pe baza de aloe vera.

2. Clima

Pentru cei ce locuiesc intr-o zona climatica temperata, rotatia anotimpurilor exercita anumite influente asupra nevoilor pielii. Cu siguranta, temperaturile scazute ale iernii impun folosirea unei creme grase ca Untul de corp SABON, pe cand arsita verii ne indeamna la folosirea unei lotiuni-gel, intens hidratante, cum ar fi Serbetul de corp de la SABON, cu extract de avocado si vitamine.

58024.jpg3. Utilizarea

Este important sa alegem lotiunea preferata in recipiente mai mari pentru utilizarea acasa si in variante mini pentru iesiri de weekend sau concedii. La SABON gasim ambele variante cantitative la produsele cele mai cautate: ulei de dus, lotiune de corp, crema de maini, crema de picioare.

4. Calitatea

Nu trebuie niciodata sa facem rabat de la calitate cand vine vorba despre produsele de ingrijire personala. Asigura-te ca beneficiezi de ingrediente naturale ce hranesc si rasfata pielea, cu efecte vizibile si de durata.

Ingredientele din compozitia produselor SABON sunt alese cu grija din intreaga lume, pentru o calitate certificata international.

5. Parfumul

Este important ca aroma cremei de corp sa fie de durata si sa se potriveasca parfumului pe care il folosim.

Cremele si lotiunile SABON au arome ce persista intreaga zi, gratie esentelor si extractelor naturale ce se regasesc in produse.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Model de cerere de finantare completata pe fonduri europene
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right