5 parfumuri tomnatice

5 parfumuri tomnatice
  calendar_month        
Ai o slabiciune pentru parfumurile celebre? Si noi! Iti dam detalii despre cele 5 parfumuri care ne-au fermecat ochiul si apoi ne-au gadilat narile. Iata 5 parfumuri ce miros a toamna, cate unul pentru diferitele fatete ale feminitatii tale!Idylle - Guerlain: pentru femeia romantica

81949.jpg


Anul trecut am avut apa de parfum Idylle. Acum descoperim apa de toaleta. De aceasta data, povestea parfumata pune accente pe notele florale, intr-o compozitie ce se distinge prin prospetime.

Compozitie: Precum originalul Idylle, aceasta reorchestrare exploateaza trandafirul bulgar, transformandu-l de aceasta data in vedeta. O armonie delicata si pura.
Acqua Di Gioia - Giorgio Armani: pentru indragostita de natura

81946.jpg
Peisajul marin, vegetatia luxurianta, apa de ploaie iti bucura sufletul? La originea acestui parfum se afla imaginea unei insule pustii. Giorgio Armani s-a inspirat din natura si ne propune aceasta creatie dulce si stralucitoare in acelasi timp.

Compozitie: Printre primele note vegetale se recunosc menta si cateva note de lamaita. Mai tarziu, zaharul brun isi face aparitia. Recunosti combinatia de pana acum? Un indiciu: mojito! Ramane in urma sa o aroma asiatica de iasomie.


81947.jpg


Twirl - Kate Spade: pentru femeia energica


Iata-l: parfumul fructat si energic! Flaconul auriu scoate la lumina un parfum acidulat si polivalent, care se poarta atat sub soare, cat si la lumina lunii. Parfumul miroase intr-adevar a chef de viata.

Compozitie: pepene verde, mure, floare de portocal si iasomie, o nota de mosc, iar la final, ca un desert, aroma de pricomigdale ii confera o nota gurmanda.

81948.jpgGucci Guilty - Gucci: pentru femeia seducatoare

Esti o adevarata "maneater"? Atunci iti trebuie acest parfum ce miroase a lux. Este un parfum hipnotizant, provocator, care trezeste simturile.

Compozitie: Note calde de flori orientale si sucul de citrice stimulator sunt combinate intr-o nota de ambra. Intr-un cuvant: feminitate!

56655.jpg


Womanity - Thierry Mugler: pentru femeia cu caracter

Dupa Angel, parfumul gurmand de mare succes al marcii Mugler, casa de parfumuri inoveaza din nou. Acest flacon anunta aparitia unei categorii parfumate inedite: dulce-sarat. In urma unei extractii moleculare, creatorul a reusit sa integreze caviarul in parfum. O semnatura bine definita, dupa cum ne-a obisnuit Thierry Mugler.

Compozitie: la inceput se remarca aroma de smochina, completata apoi de cea a extractului de caviar. In nota finala debarca acordurile lemnoase, compuse din lemnul si frunzele smochinului. O compozitie unica!

Autor: Nuage

Recomandari