Adevarul despre albirea dentara cosmetica

Adevarul despre albirea dentara cosmetica
  calendar_month        
Din cele mai vechi timpuri, fiinta umana a fost preocupata de ingrijirea danturii. Prin anul 3000 i.C., oamenii isi curatau dintii mestecand betigase. In 1498 in China aparea periuta de dinti moderna. Iar in secolul XVIII, in premiera, barbierii efectuau si tratamente de albire dentara, folosind acid nitric.

O ideea care a prins la public astfel incat, sute de ani mai tarziu, mai precis in 2002, stomatologii din SUA declarau ca albirea dentaraeste partea din business-u lor cu cea mai rapida dezvoltare. O metoda totusi controversata, in urma careia pacientii acuzau dureri dar si sensibilizarea dintilor.Unul dintre principalii "vinovati" pentru aceste reactii adverse este peroxidul , un element invaziv, prezent in substantele de albire utilizate de medicii stomatologi.

57540.jpgO descoperire a noului mileniu

In ultimii ani, cercetatorii n-au stat degeaba. Si in cele din urma, au descoperit acea formula care sadea rezultate, faraefecte secundare. Asa a aparut albirea dentara cosmetica in salon, care a cunoscut o dezvoltare masivain Europa de Vest cu precadere in Italia, Belgia, Marea Britanie, Franta, incepand cu sfarsitul anului 2009.

Ce este, asadar, albirea dentara cosmetica? Cea mai solicitata si recomandata procedura in cosmetica dentara, care reda dintilor culoarea lor initiala, indepartand petele datorate fumatului, alimentatiei, consumului de ceai, vin, cafea sau unei igiene orale necorespunzatoare. Se face intr-un salon de albire dentara cosmetica, de catre specialistul in albire dentara cosmetica.


Fiind o procedura cosmetica si nu medicala, prezenta medicului stomatolog nu este necesara. Pe de alta parte, in prealabil, se recomanda o vizita la medicul stomatolog pentru detartraj si rezolvarea altor probleme dentare. In albirea dentara cosmeticase folosesc un activator, un gel de albire (a carui compozitie este asemanatoare cu pasta de dinti), o gutiera si lampa LED cu luminarece. In afara rezultatului final, albirea dentara cosmetica prezinta numeroase avantaje. Este nedureroasa, non - invaziva, rapida, eficienta, avantajoasa ca pret si se face intr-un mediu ambiant placut, similar unui salon de infrumusetare.

Dinti albi - un must have pentru toata lumea

La o prima vedere, exista anumite categorii profesionale pentru care imaginea conteaza enorm. Sa ne gandim la actori, cantareti, oameni de televiziune, dansatori, instructori de fitness, sportivi, oameni de vanzari, speakeri motivationali, manechine, modele, persoane care ocupa posturi care presupun interactiunea directa cu clientii. Pe de alta parte, un studiu recent la Universitatea Penn State arata ca atunci cand zambesti nu pari doar mai agreabil si gentil, dar chiar si mai competent. Ceea ce inseamna ca, cu cat vom zambi mai mult si mai autentic, cu atat viata noastra va deveni mai buna. Iar daca zambetul nostru va fi ingrijit si radios, efectul va fi mai puternic.

Albirea dentara cosmetica in Romania

In Romania, albirea dentara cosmetica este la inceput de drum. Primul pas a fost facut la inceputul acestui an, odatacu deschiderea primului salon de albire dentara cosmetica din Bucuresti. Situat pe artera circulata a Capitalei, Smile Box vine cu o abordare holistica, care rasfata toate simturile. Produsele de albire folosite sunt conforme cu normele UE si aprobate de Ministerul Sanatatii din Romania. Cele trei tipuri de tratament oferite au un pret avantajos si se pot face fara programare. Un fapt deloc de neglijat, Smile Box este partener oficial al Federatiei Romane de Scrima. Membrii echipei de sabie baieti, care ne va reprezenta la JO 2012, au testat deja procedeul si s-au declarat incantati.Incearca albirea cosmetica la un pret special, oferit de Smile box in parteneriat cu ofert.ele.ro!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ma hranesc din amintiri...
  • person

    "scriu ce gandesc ca sa fiu corect fata de mine"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right