Adidas women ss '08 - Play yoga

Adidas women ss '08 - Play yoga
  calendar_month        
Adidas celebreaza sportul feminin prin introducerea colectiei primavara/vara 2008. Noua colectie subliniaza conceptul adilibria, linia Fuse, inspirata de dans, si linia de gimnastica Clima 365 prin echipament, incaltaminte si accesorii. Colectiile oglindesc combinatia distinctiva de stil si functionalitate, cu adidas TECHFIT?. Produsele folosesc tehnologii de varf precum ClimaCooliAA si sunt sprijite de o campanie de comunicare centrata in jurul conceptului de yoga.

In sezonul primavara/vara 08 adidas duce conceptul de yoga dincolo de radacinile sale spirituale si arata acest lucru intr-o campanie globala numita "Play Yoga". Yoga este un sport care ajuta atletii de orice fel sa devina mai buni in sportul lor sau orice alt sport.

Imaginea acestei campanii va fi reprezentata de profesionista yoga Rainbeau Mars. Ea realizeaza o calatorie yoga alaturi de atlete cunoscute precum Laila Ali, Stefanie Graf, Britta Steffen (detinatoarea recordului mondial la 100m liber) sau Iridia Salazar (Tae-Kwan-Do) pe un DVD disponibil in magazine selectate adidas sports performance.

79543.jpgAdilibria portretizeaza o colectie remarcabila cu produse functionale si stylish. Materiale usoare si fine, alaturi de modele "up to the minute" in culori puternice, exprima inspiratia yoga pentru imbracaminte. De exemplu Yoga Knit CAPRI si Yoga Tank.

Piesele vedeta pentru incaltaminte sunt pantofii Hatha Ballerina, cu un stil inspirat de yoga, frumos construit si perfect functional. Modelul LS MOVE ofera o constructie superioara fara cusaturi si o talpa cu un design special pentru confort optim si performanta.

Clima 365 este un concept cheie pentru primavara/vara 2008 oferind produse inalt performante de imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Este folosita tehnologia de varf ClimaCooliAA care asigura un sistem de management al aerisirii si al umezelii atat la imbracaminte cat si la incaltaminte.

FUSE este un alt concept subliniat in linia de antrenament pentru femei. Fuse este o colectie inspirata de dans, dedicata femeii tinere, dinamice, urbane. Colectia beneficiaza de un concept holistic de imbracaminte, accesorii si incaltaminte.

In colectia primavara/vara 2008, tehnologiile joaca un rol cheie in linia de antrenament pentru femei. Prin TECHFIT? adidas continua sa dezvolte conceptul de produs performant, care imbunatateste puterea, postura si echilibrul nu numai in sporturi de inalta performanta, ci si in activitati ale mintii si corpului.

Materialele de comprimare si benzile de putere TPU ca si taieturile fara tiv promit functionalitate si confort fara a compromite stilul feminin.

Noua colectie adidas women primavara/vara 08 a fost lansata global in ianuarie 2008 si va fi disponibila in mai multe magazine din intreaga lume, inclusiv magazine adidas Sport Performance. Preturile variaza intre 35 euro (imbracaminte) si 120 euro (incaltaminte) pentru adilibria si de la 25 euro (imbracaminte) la 90 euro (incaltaminte) pentru Fuse si Clima 365.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

sa fiu o femeie ingrijita
  • person

    "nu inteleg de ce nu preia jurnalul"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right