Albirea dintilor: mai usoara ca niciodata!

Albirea dintilor: mai usoara ca niciodata!
  calendar_month        
Dintii albi ne tenteaza pe toti, indiferent de sex si de varsta. Acest interes estetic a debutat in cabinetele dentare, la preturi relativ mari, si a ajuns astazi sa fie accesibil pe piata, in vanzare libera, cu costuri mult reduse. Iata ce optiuni ai!

De ce este necesara albirea dintilor?

In timp, dintii isi pierd stralucirea si culoarea alba naturala, devenind galbeni din cauza alimentelor precum ceaiul, cafeaua sau tigara.

Din fericire, acest proces nu este ireversibil. Este posibil sa-ti regasesti zambetul stralucitor de odinioara care reflecta sanatatea, tineretea si frumusetea!

Ce produse gasesti pe piata?

Pe piata sunt disponibile numeroase produse diferite, toate folosind aceluiasi scop: albirea dintilor. Intre acestea, se numara: plasturii de albire (whitening strips), pastele de dinti si kiturile cu matrite si gel.

Cat de eficace sunt?

Eficacitatea tuturor acestor produse depinde de natura initiala a coloratiei dentare, definita genetic, dar si de factorii externi: consumul de alimente cu potential de patare, tratamentele cu antibiotice (tetracicline), excesul de fluor, chiar si varsta.

Plasturii Crest Whitestrips: obtine albul cel mai alb!

56218.jpg


Iti dam o idee: obtine o albire a dintilor cu rezultate profesionale fara a mai plati o suma importanta de bani la dentist. Cu plasturii Crest Whitestrips vei obtine o albire puternica in doar 10 zile, cu efect de pana la 18 luni. Rezultatele devin vizibile in 2-3 zile, si sunt de durata!

Produsele Crest Whitestrips adaptate mai multor tipologii sunt disponibile in vanzare pe site-ul www.coolsmile.ro. Tot aici vei putea sa-ti faci si un test , care sa te ajute in decizia ta.80833.jpg
Cum actioneaza produsul?

Plasturii Crest Whitestrips contin aceeasi solutie pentru albirea dintilor folosita de medicii dentisti in cabinetele stomatologice. Este vorba de peroxidul de hidrogen sau, mai pe intelesul tuturor, apa oxigenata in concentratii controlate, pentru a-ti proteja dintii. Ea oxideaza petele, facandu-le incolore.
80835.jpg

Plasturii sunt usor de folosit?

Da, este cat se poate de usor. Pur si simplu, aplici plasturii flexibili Crest Whitestrips de doua ori pe zi, timp de 30 minute, ca in poza alaturata. Ei au un design unic, care se muleaza pe dintii tai. Nu ai voie sa mananci in acest timp.

80834.jpg

Trebuie sa-mi intreb dentistul inainte de a-mi albi dintii?

Daca ai dintii naturali si sanatosi, lipsiti de tartru si fara lucrari dentare, atunci consultatia stomatologului nu este necesara. In caz contrar, se recomanda avizul medicului. Peroxidul de hidrogen albeste doar dintii naturali, si nu afecteaza in niciun fel culoarea plombelor si a lucrarilor dentare. Produsul este interzis persoanelor care poarta aparat dentar si copiilor cu varsta mai mica de 12 ani.

Este procesul de albire daunator pentru dintii tai?Nu, plasturii sunt inofensivi pentru dinti. Formula produsului Crest Whitestrips a fost testata in numeroase centre stomatologice din lume si a constituit subiectul cercetarii in numeroase studii. Chiar daca uneori poate aparea o oarecare sensibilitate a dintilor, simptomele dispar in 2-3 zile de la terminarea tratamentului.

Plasturii Crest Whitestrips sunt produsele de albire cele mai apreciate pe piata de gen din Franta, potrivit unui raport al INC-ului (Institut National de la Consommation).

De-acum poti zambi cu incredere!

Pentru mai multe detalii acceseaza www.coolsmile.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Nu mai conta...
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right