Alchimie pentru frumusete

Alchimie pentru frumusete
  calendar_month        
Unele dintre cele mai eficiente produse impotriva depunerilor de grasime sunt uleiurile de remodelare corporala. Acestea sculpteaza corpul si ajuta la reducerea grasimii prin metode naturale.


Se folosesc in special de persoanele care au probleme cu stratul de grasime.

Daca prin presare observati ca stratul este moale inseamna ca este format la supafata din retentie de apa si trebuie sa folositi Uleiul de slabire. Daca in schimb este tare inseamna ca este format din grasime si se recomanda Uleiul de remodelare corporala.

Uleiul se schimba dupa terminarea flaconului cu un altul (ex, ulei slabire, ulei fermitate, ulei relaxare) pentru ca organismul sa nu se obisnuiasca cu ingredientele si produsele sa-si faca efectul in continuare.

Efectele de fermitate, hidratare, stimulare combinate ajuta la reducerea excesului de grasime corporala.

Tonifica mentinand pielea supla si catifelata.

Un produs de acest gen care a castigat, printre altele, The Maxima Award in anul 2005, este Uleiul de remodelare Corporala - Alqvimia. Acesta contine: migdale, nuci de padure, ulei de germeni de grau, ulei de juniper, grapefruit si lamaie, lavanda, fenel si coriandru.

Toate aceste ingrediente activeaza circulatia sanguina la nivel local, lichidifiaza celule grase si contribuie la eliminarea toxinelor prin circuitele organismului.

Compania a fost fondata in secolul trecut in Tortella, un oras micut din Prineii Catalaniei de catre Idili Lizcano. Fondatorul companiei a fost dintotdeauna fascinat de plante si de puritatea naturii, el definind alchimia ca si o stiinta spirituala al carei obiectiv este sa armonizeze, purifice si sa recreeze balanta fiecarui individ.

Alqvimia a fost creata ca o companie integrata total in cadrul naturii, un atelier in cadrul naturii cum I s-a mai spus. Creatorul sau este hotrarat sa arate ca in secolul 21 exista o companie pertfect capabila sa realizeze o afacere deosebit de productiva dupa modelul unei noi economii in care productia nu mai polueaza sau distruge mediul inconjurator.

Recomandari