Aniversare - 3 Ani de City Mall!

Aniversare - 3 Ani de City Mall!
  calendar_month        
Sambata, 18 octombrie, City Mall a sarbatorit 3 ani de existenta! O multime de oferte speciale, un concert aniversar si multe surprize i-au asteptat pe vizitatori.

80277.jpgAmatorilor de shopping, li s-a pregatit, pentru aceasta zi, intre 18:00 si 22:00, 4 ore de discounturi de peste 20 % in magazinele partenere: Adagio, Barka, Benvenuti, Camel Active, Columbia Sportswear, Cuatro Perla, Danik, Erra, GMT Greenwatch, Jolidon, Kappa, Killtec, Lotto, LTU Design, Motor Jeans, Obsession, Plusoptic, Primavara, Ravioli, Secuiana, Skiny,Splend?or, Sprider, Stone Creek, Timberland si Nautica, Time Out, Tina R si Kid?s Planet.

Pe scena amenajata la etajul 2 al City Mall, mai multi artisti i-au urat lui City Mall LA MULTI ANI! Anka (Anca Badiu), Alexandra Ungureanu & Crash si Smiley au sustinut recitaluri aniversare. Nici Cristina de la Impact , care a venit sa o sustina pe Anca Badiu nu s-a putut abtine si a urcat pe scena si a cantat o melodie pentru publicul din City Mall.

Cei mici nu au fost uitati si sambata intre 18:00 si 20:00 s-au putut juca si distra pe cinste. Actorii Teatrului Libelula, costumati in personaje indragite au fi prezenti la petrecere si au animat atmosfera cu baloane modelate, picturi de poveste realizate pe fetele copiilor si multe alte surprize.15 octombrie - 15 noiembrie inseamna pentru vizitatorii City Mall si 1500 de premii instant plus o super tombola aniversara. Pentru orice cumparaturi in valoare de peste 100 de ron, clientii vor fi rasplatiti pe loc cu pizza, cocktail-uri, meniuri de la restaurantele noastre si chiar ore de biliard, bilete la film sau partide de joc laser tag! Premiile instant sunt oferite de Burger King, City Bistro, CityPlex, Costa Coffee, KFC, LaserMaxx, Mo-oa Caffe, Pacific Cafe, Springtime si Split Bowling & Biliard.

Mai mult decat atat, toti vizitatorii care fac dovada cumparaturilor de peste 100 de ron pot participa la o super tombola pentru premiul cel mare : o Alfa Romeo 147 ( full option). Extragerea va avea loc joi, 20 noiembrie 2008.

Va asteptam cu mic si mare la City Mall, unde distractia e la ea acasa!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ce mancam la McDonalds
  • person

    "prost nu e cel ce nu intelege unele lucruri, ci acela care le intelege pe toate pe dos"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right