Arome Regale la Beautik

Arome Regale la Beautik
  calendar_month        
Floris, un nume cu traditie in lumea parfumeriei inca din 1730 a devenit sinomim cu stilul si eleganta. De-a lungul timpului nenumarate case imperiale s-au inscris in cartea celebritatilor care au folosit parfumurile Floris.

Regele George al V lea, Regina Victoria, Regina Elisabeta a 2-a, Printul Wales, sunt numai cateva din capetele incoronate care au apreciat de-a lungul timpului minunatele arome Floris.

Astazi, parfumurile sunt alese de vedete din intreaga lume: Liv Tyler, Sharon Stone, Hilary Clinton, Emma Thompson sunt doar cateva dintre ele.81473.jpg
Bouquet de la Reine, creat in 1860 de catre celebrul parfumier Shelagh Foyle, a fost readaptat in 2002 in onoarea Jubileului de aur al reginei Elisabetei a 2-a.

Un adevarat elixir al reginelor, Bouquet de la Reine surprinde prin aromele sale florale si fructate.

Bergamota, piersici si frunze de violeta se imbina perfect cu note florale de tuberoza, iasomie si Ylang-Ylang. Acordurile de mosc, vanilie si lemn de santal dau o aroma calda si rafinata.

Pret raft:430 lei, 100 ml


56481.jpg
Elite este o combinatie de note aromatice si lemnoase, special conceputa pentru barbati cu o personalitate puternica. Sofisticate si rafinate, notele de bergamota, cedru, grepfrut, ienupar sunt completate cu acorduri de iarba, lavanda si brad.

Notele lemnoase confera un rafinament aparte. Un parfum provocator, pentru un barbat captivant prin personalitate si eleganta.

Pret raft:430 lei, 100 ml

Vino la BEAUTIK HAUTE PARFUMERIE sa descoperi magia parfumurilor Floris!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Bucata mea
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right