Braun Silk-epil Xpressive nimic de ascuns

Braun Silk-epil Xpressive nimic de ascuns
  calendar_month        
Mini-jupes, rochite vaporoase, costume de baie, plete fluturand in vant, picioare dezgolite alergand prin nisip?.Mai mult decat oricare alt anotimp, vara este anotimpul-catwalk.


Si pentru ca ai mereu oportunitatea de a fi in centrul atentiei si de a straluci, fie ca esti model profesionist sau doar ...estival , trebuie sa-ti incepi vara cu Braun Silk-iAApil Xpressive.


Cu Braun Silk-iAApil Xpressive ai o piele catifelata de care te po?i bucura pana la 4 saptamani. Cu ajutorul tehnologiei Close-Contact, pensetele epilatorului actioneaza atat de aproape de piele incat inlatura cu blandete si firele de par mici cat un fir de nisip (0.5 mm).


Datorita rolelor care pregatesc pielea, masand-o cu blandete, factorul-durere aproape ca nu mai exista. Creat pentru a fi complet rezistent la apa, fara fir si reincarcabil, Braun Silk-iAApil Xpressive poate fi folosit in siguranta la dus sau in timp ce faci baie.
56531.jpg

Atunci cand te bazezi pe tehnologia Close-Contact, ai o piele catifelata. Nisipul? E doar pe plaja! Paseste cu incredere pe catwalk-ul verii si te vei bucura de atentia si admiratia celor din jur.


Cu Braun Silk-iAApil, nu ai nimic de ascuns!


Pret recomandat:

Braun SE7781WD - 575 RON (cu accesorii suplimentare - atasament EfficiencyPro, cap de radere si atasament pentru scurtarea parului, atasament pentru epilarea faciala, atasament pentru epilarea axilei)

Recomandari

Newsletter Ele.ro

...de neuitat
  • person

    "fantezia nu este decat inceputul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right